15.8.2010

Voiko leggingsejä pitää housuina vai ei?Anonyymit sanoivat/Anonyma sa:

- leggins are not pants, so cover your ass!


takataskullisia saa:) muuten mun mielest ei, näyttää iha miesten pitkilt kalsareilta = alushousuilta 


Noo, kyl esim ton ekan kuvan esimerkki näyttää jo edestäkin irvokkaalta. 
Pelkät legginsit housuina luo usein halvan kuvan. Itse olet tosin hoikka, ja tunnettu totuus on että hoikkien päällä lähes kaikki näyttää paremmalta. Reitevälle ja persjalkaiselle noi on maailmanlopun valinta. =D Mutta tuskin itse käyttäisin, vaikka olisinkin hoikka.

+ other comments


Kyl mun mielest saa käyttää ihan housuinakin, jos ne on sellast paksumpaa materiaalii, ettei näy pikkarit alta :D. Mullakin on joitain leggareit, joita käytän ihan housuina, kuka sen kieltää?! :)


 Ite en kehtaa käyttää legginsejä ihan housuina, sillai et peppu näkyy, mielummin sit käytän legginsfarkkuja tai legginsejä pitempien paitojen/ toppien kanssa : ) mutta miksei nyt vois käyttää housuina? Tottakai jos hyvältä näyttää! : D

Tässä aloin pohtia, joo leggingsit ei oo yhtä kuin housut mut kyllähän niitä käytetään housuina :D Mun mielest leggingsejä saa käyttää housuina, kunhan ei näy läpi ja sopii asuun hyvin. Olin yllättyny ku nii monet kumminki oli sitä mieltä ettei sais käyttää housuina. Hmm no mun sisko on samaa mieltä ja yks mun kavereista, siinä mielessä ettei ne ite käyttäis :D Ite käytän useasti housuina joten oon sen kannalla, mutta tottakai rajansa kaikella vai oonko jotenki ylittäny helposti rajan :D  Mitä mieltä ootte? 

Började här fundera, jo leggings är inte samma som byxor men nog används ju leggings som byxor :D Jag tkr att leggings kan användas som byxor så länge dem inte syns igenom och passar bra i outfiten. Jag var ganska överraskad om att så många tyckte att man inte skall använda leggings som byxor. Okej min syster och en av mina kompisar är också av den åsikten, lr att dom inte själv skulle använda :D Själv använder jag ofta leggings som byxor så min röst hålls på andra sidan, förstås går en gräns eller har jag på ngt sätt överskridit gränsen :D  Vad tkr ni?
Näistä ei väkisinkää näy läpi eikä luulis heti et on leggingsit

Inga transparenta leggings här, man skulle heller inte genast tro när man ser att det är frågan om leggingsNämä legginsit on tosi paksua materiaalia, vois verrata farkkuun

Materialet på dessa leggings är mkt tjockt, kunde jämföras med jeans.


6 kommenttia

 1. Hellou! Olisin vielä kysyny ihan tyhmää kysymystä tosta ihok.p.voiteesta : D ettää, voiko sillä ihan pikkustaki sänkeä ruveta ottaan pois? hiukoilis jo koittaa! Ite en kehtaa käyttää legginsejä ihan housuina, sillai et peppu näkyy, mielummin sit käytän legginsfarkkuja tai legginsejä pitempien paitojen/ toppien kanssa : ) mutta miksei nyt vois käyttää housuina? Tottakai jos hyvältä näyttää! : D

  VastaaPoista
 2. takataskullisia saa:) muuten mun mielest ei, näyttää iha miesten pitkilt kalsareilta = alushousuilta

  VastaaPoista
 3. Kyl mun mielest saa käyttää ihan housuinakin, jos ne on sellast paksumpaa materiaalii, ettei näy pikkarit alta :D. Mullakin on joitain leggareit, joita käytän ihan housuina, kuka sen kieltää?! :)

  VastaaPoista
 4. Noo, kyl esim ton ekan kuvan esimerkki näyttää jo edestäkin irvokkaalta.
  Pelkät legginsit housuina luo usein halvan kuvan. Itse olet tosin hoikka, ja tunnettu totuus on että hoikkien päällä lähes kaikki näyttää paremmalta. Reitevälle ja persjalkaiselle noi on maailmanlopun valinta. =D Mutta tuskin itse käyttäisin, vaikka olisinkin hoikka.

  VastaaPoista
 5. Mun mielest taas tos ekas kuvas ei ole mitään irvokasta, näyttää ihan tavallisilt housuilt:D

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)