26.12.2010

Suosittujen blogien kommentteihin takaisin vastaaminenMua ihmetyttää aina välillä se ettei tunnetut bloggaajat vastaa takaisin kommentteihin. Oon monta kertaa kommentoinnu esim. Kenzan, Blondinbellan, No fashion victims, Tyran jne eikä vastausta tuu koskaan takaisin edes kommentointi sivulla. Mua ärsyttää se että monesti huomaan et henkilöt jotka kritisoi sitä tiettyä blogia saa sit vastauksia takas. Tottakai se on ymmärrettävää että niille tulee sen verran kommentteja ettei ne aina ehi mut tuntuu ettei ne koskaan. Bloggareiden pitäis kumminki muistaa että blogin lukijat ovat syy siihen miks blogista loppupeleissä tulee tunnettu. Siks lähenki nyt testaan sekä suomalaisia että ruotsalaisia bloggareita jos kukaan tunnettu bloggari vastaa mun kommenttiin :D Palaan sit asiaan ketkä vastas, jos vastas :P

Jag undrar alltid ibland att kända bloggare inte svarar på kommentarer. Har jätte många gånger kommenterat t.ex. Kenza, Blondinbella, No fashion victims, Tyra osv och inte fått tillbaka ett svar, inte ens på deras kommentarfält. Blir irriterad att märka att de personer som på ngt sätt kritiserar en viss känd blogg får däremot svar tillbaka. Förstås är det förståeligt att kända bloggare får så många kommentarer att de inte alltid har helt enkelt tid med varför har de aldrig tid? Därför tänker jag testa både finska och svenska bloggare ifall ngn känd bloggare svarar på min kommentar :D Återkommer när ngn svarat, om ngn svarar :P 
2 kommenttia

 1. Mielenkiintoinen tutkimuskohde... Luulisin myös, jos kommentteihin ei vastata, että se tuo ylvästä välimatkaa "tavallisiin bloggaajiin". Vähän niin kuin lähettäisit kirjeen presidentille ja odottaisi käsinkirjoitettua kirjettä takaisin:P mutta ei vastaamattomuus ole hyvä.

  VastaaPoista
 2. Oih ihanaa että olet samaa mieltä, olen tätä myöskin ihmetellyt. Miksi sitten pitää olla kommentointiosio jos suositun bloggarilla ei sitten kerran ole aikaa tai halua vastailla kommentteihin ja kysymyksiin. Kun ilmeisesti on kuitenkin aikaa lukea kommentit ja postailla niin miksei ole aikaa vastata...? Mihin kuuluisa bloggari sitten kommentteja tarvitsee jos lukijoita riittää? Itsetunnon pönkittämiseen? Motivaatioksi jotta jaksaa postata? Loppuuko viiitseliäisyys kun jokin tietty "tunnettuusraja" ylittyy, ettei enään tarvitse vastata?

  Itse olin alkuun tyhmä ja ymmärtämätön kommentoinnin "etiketin" suhteen. En ymmärtänyt että kommentit tuntuvat mukavalta, ja on kiva kun voi vaihtaa ajatuksia muodin ja muiden ajatusten tiimoilta. Vähitellen kuitenkin tämän hiffasin, ja pidänkin kommentointia bloggailun suolana, ettei tarvitse yksin papattaa itselleen kuvia ja muotihöpötyksiä.

  Olet tomera kun tartut tähän aiheeseen, ja odotan täällä innolla raporttia tuloksista!

  <3Ninnis

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)