4.12.2010

Eka kilpailu mun blogissa!Moikka! Oon täällä Kokkolassa ku vietän itsenäisyyspvää täällä. Eilen en jaksanu alkaa kirjottaa ku mulla oli tosi huono olo aamusta asti, vatsa ihan sekasin ja heikotti. Onneks tänää on vähä parempi fiilis. Mut tosiaan aattelin jos järjestäisin pienen kilpailun täällä blogissa ja voitte voittaa jotain pientä kivaa, miltä kuulostaa? :) Kokosin paketin jonka voitte voittaa joten näytän sen teille nii saatte miettii kannattaako mun vetästä kilpailu. Olis kiva ku teitä ois monta jotka osallistuu kilpailuun, pitää kyl viel miettii kilpailukysymystä. 


Hallo! Är nu i Karleby för jag firar självständighetsdagen här. Orkade inte blogga igår för jag mådde helt piss sedan jag vaknade på morgonen, magen var helt konstig och kände mig svag. Tur att jag mår bättre idag. Men jo jag tänkte att jag skulle ordna en liten tävling här i bloggen och ni kan vinna ngt nice, hur låter det? :) Fixade ihop ett paket som ni kan vinna så visar den till er så får ni fundera om ni vill att jag ordnar en tävling. Vore så nice att se många delta i tävlingen, måste dock ännu tänka på tävlingsfrågan.  

The price


Paketti sisältäis/Paketet skulle innehålla:

3 kpl rannekoruja / 3st armband
Meikkisieni / Foundation svamp
Vaaleanpunaiset korvikset / Ljusröda örhängen
Vaaleansininen luomiväri / Ljusblå ögonskugga
Ripsientaivuttimet / Eyelash curler


No mut saatte miettii nii katotaan mitä tuosta tulee. Aattelin näyttää teille vielä vähä asukokonaisuuksia.

Jo men ni får fundera på saken så kollar vi vad det blir. Tänkte visa er lite outfits. 


White cardiganLady Gaga and flower heels
Anonyymi sanoi:

siis noi kissien huulet on menneet niin överiksi ettei mitään järkee! mut en ois kyllä ihan heti uskonu että sunkaan huulet on ihan naturellit :)

ihan käsittämätöntä miten joillekkin luoja on suonut tuollaiset turbo-huulet ja toiset taas joutuu elelemään kokonaan (melkein) ilman huulia :D

pakko vielä kysyä, että etkö todellakaan ole tehnyt huulillesi mitään? mielestäni sinulla oli nuorempana pienempi ylähuuli? :) Huulesi ovat kyllä upeat! Ole ylpeä niistä.

Linda

Answer: En oo tehny yhtään mitään huulille :) Se että ylähuuli näyttää isommalta saattaa varmaan kans johtuu siitä minkälainen meikki mul on, tietyt sävyt korostaa niitä enemmän :) No se et mulla on nää huulet on yks tosi jees juttu mut sit ku mietin et mul esim on ollu jo kauan tosi huono iho joka onneks on nyt parempaan päin. Aina on jotain joka on parempi ja jotain joka on huonompi :) 

"Ihan uskomatonta miten jollain voi olla luonnostaa noi muhkeet huulet :D Miekin haluun! Mut noi Kissien kollageenihuulet on ihan hirveen näköiset :P"

"no Kissie saa nyt painua jonnekin kuuseen : D fail koko nainen! : DD" 

Oikeesti mahtavia noi teijän kommentit :D 


1 kommentti

  1. Mie oisin kyllä sinuna ylpee muutenki itestäs, ku sul on nii täydelline kroppa ja muutenkin oot tosi kaunis! :) Ei vaan ne mahtihuulet ;D

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)