8.2.2012

We STYLE can be Your Style


Ennen nukkumaan menoa ajattelin kertoa teille yrityksestä joka iski muhun aika kovaa! Kyseessä on WE STYLE niminen nettikauppa jota pyörittää Evelina ja Wiktor. Sivuilla törmää aivan upeisiin asusteisiin kuten sormuksiin, kaulakoruihin, korvakoruihin, rannekoruihin ja laukkuihin. Valikoima on monipuolinen ja trendikäs joten sieltä löytyy kaikille varmasti jotain mieluisaa. Pistän alapuolelle pari esimerkkiä näistä ihanista tuotteista niin saatte ihailla itsekkin ja käykää ihmeessä kurkkaamassa myös heidän WE STYLE BLOGIA

Före jag går och lägger mig tänkte berätta om ett företag som jag blev helt kär i! Det är alltså frågan om en webb shop med namnet WE STYLE som drivs av Evelina och Wiktor. På sidorna hittar man fina accessoarer så som ringar, halsband, örhängen, armband och väskor. Utbudet är mångsidigt och trendigt så alla hittar säkert något som faller i den egna stilen. Visar här nedan ett par exempel på dessa fina produkter så ni också får beundra dem och gå så gärna in på deras WE STYLE BLOGG :)


WE STYLE ACCESSORIES


Ett halsband som passar perfekt in i trenden med etniska smycken! Det består av ett mockaliknande brunt snöre, med lila, bruna och röda pärlor av trä framtill i ändorna.


(10,90€)

<p>En stilren och klassisk halsringsmodell, gjord av tunn blank silverfärgad kopparmetall.</p>

(19,90€)


<p>Ett snyggt och trendigt halsband med en touch av vintage.</p>


(15,90€)

<p><span>Ett ursnyggt cuff-armband i gladiatorstil, av klart guldfärgad tung metall och en insida av konstgjord svart läder för att göra det extra bekvämt på handleden.</span></p>

(15,90€)Ett coolt armband i silverfärgad metall, med fyra dödsskallar som berlocker.

(7,90€)En vacker silverfärgad ring i form av en ödla i metall.

(7,90€)En riktigt tjusig ring i form av ett lejonhuvud i guldfärgad metall.

(14,90€)
<p><span>Otroligt vackra örhängen med fem långa fluffiga fjädrar i mörkbrun spräcklig färg.</span><span> </span></p>

(10€)


Smaragdgrönt är en nyans som synts allt oftare på röda mattan den senaste tiden och We Style hakar så klart på trenden i och med dessa tjusiga örhängen.

(11,90€)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)