5.2.2012

Like a boy


Moi vain! Olin tuossa iltapäivällä moikkaamassa Idaa ja muita kokkolalaisia ja oli kivaa nähä niitä :) Käytiin vähän pyörimässä kaupoissa ja löysin mintun värisen pipon Carlingsista, näytän vaikka huomenna :) Oltiin Jonaksen kanssa ottamassa asukuvia ulkona ja voin sanoa että naamakuvat epäonnistu aika lailla koska a) Ulkona oli niin kylmä ettei voinu näyttää normaalilta ja b) aurinko paisto kirkkaasti joten silmiä vetisti :D Nyt pikkuhiljaa vaalitunnelmiin ja semmosta. Tässä päivän asua! 

Hejsan alla! Var på eftermiddagen och hälsade på Ida och andra från Karleby och det var riktigt trevligt att se dem :) Vi var lite och snurrade runt på stan och hittade en mintfärgad mössa från Carlings, kan visa den imorgon :) Vi var med Jonas idag och tog outfitbilder ute och kan säga att mina facelookbilder misslyckades ganska bra för a) Det var så kallt ute att man inte kunde se normal ut och b) solen sken så starkt att jag hade helt tårar i ögonen :D Nu skall jag så småningom börja fixa klart inför valkvällen och sånt. Här har ni dagens outfit!



Converse girl















Cap: Lindex // Shirt: Lee // Jeans: Dr Denim // Converse






3 kommenttia

  1. ebin blurraukset hermanniina :D

    VastaaPoista
  2. ihana asu :)

    muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-)

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)