13.2.2012

Today's outfit - Blue satin blouse and leather shorts


Tässä yritän kirjottaa markkinoinnista ja samalla katon Frendejä, ihan huippua :D Pitäis tässä olla aktiivinen parin tunnin ajan ja sit tuleeki jo Salkkarit. Kävin vähän aikaa sit ottamassa asukuvia ja oon niin ilonen että ostin ne nahkashortsit ^^ Lisäks piristin nilkkoja koruilla koska se on niin pirun hienon näköstä! Tässä päivän asukuvia, palaillaan myöhemmin :) 

Här försöker jag skriva om marknadsföring och kollar samtidigt på Friends, helt bäst :D Borde vara aktiv och jobba på ett par timmar och sen blir det Salkkarit. Var för en stund sedan och tog outfitbilder och är så glad över min lädershorts köp ^^ Dessutom piggade jag upp fötterna med lite smycken för det är såå snyggt! Här har ni dagens outfit, hörs senare :)


Blue satin
// Hat: H&M // Jacket: Second Hand // Blouse: H&M // Shorts: H&M // Tights: Monki // Shoes: H&M // Bag: H&M //


Idols 2012 - Torsten Borg
16 v. ja tuommonen ääni, ihan mahtava!! Nyt voi Kokkolan asukit olla oikein tyytyväisiä, go Torsten :) Ehdottomasti yks mun suosikeista!

16 år och en sådan röst, helt grym!! Nu kan alla Karleby bor vara riktigt nöjda, go Torsten :) Absolut en av mina favoriter!


7 kommenttia

 1. ihana asu! mäki haluun jonkun tollasen turkiksen :<

  VastaaPoista
 2. Kiva asu, en olisi ikinä ennen näitä kuvia voinut ajatellakaan pitäväni nilkkakoruja talvella, mutta yhtäkkiä se alkoi tuntua hyvältä idealta ;D! Vai onko nuo korut kiinni noissa kengissä..? Taidan olla sokea, kun en erota. Muttamutta, toi turkis sopii sulle tosi hyvin!

  http://sadehtivaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Jeep^^ no tulit tänään kyllä mieleen niistä kun niitä kattelin : D se persikan sävynen oli niin täydellinen..... Apua..

  VastaaPoista
 4. kiva turkis ja kengät!

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän ihanat kengät! :)

  VastaaPoista
 6. wau! Erittäin upea asu! korut, turkis, kengät kaikki. ja oot tosi kaunis! :)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)