24.6.2010

Aamu on ja kaunis sellanenHyvää huomenta kaikille! No nythän sen alkaa huomaan et tänää on lämpimämpi päivä. Nyt tällä hetkellä ulkona on 15-16 astetta täällä Kokkolassa ja katoin et aamusää Helsingissä on jo 20 astetta, ihanaa! Oon huomannu että mulla on jääny päälle työrytmi sillä heräsin ite puol 8 niinku teen ku meen töihin ja puol 9 ei enää väsyttäny. Nyt vedän aamiaista ja alan sit pakkaan sen jälkee. Kirjottelen viimeistään ku oon Helsingissä, voin ehkä pistää pari ajoitettua postausta kehiin :)


God morgon alla! Nu börjar man märka att det är en varmare dag idag. Nu för tillfället är det 15-16 grader här i Karleby och kollade att det är redan nu 20 grader i Helsingfors, härligt! Har märkt att jag har en arbetsrytm på eftersom jag vaknade halv 8 utan väckning och halv 9 var jag inte längre trött. Nu äter jag frukost och börjar packa efter det. Skriver senast när jag kommit till Helsingfors. Kanske slänger några tidsinställda inlägg :)
2 years agoDress: Fishbone
Top: H&M

2 kommenttia

  1. Huomenta! Määkin pakkailen jonkun ajan päästä ja suuntaan nokkani kohti Tamperetta ^^ nyt täytyy meikkailla ; D ihana kuva susta : )

    VastaaPoista
  2. Joo vähä sama juttu, rasittavaa aina kaivaa kaikki vaatteet ja lopuks sotkea koko huone.. Hah! : D jooo, just äsken sain valmiiks ihon virheet meikattua piiloon ja kauan meni : (

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)