22.1.2012

Oranssia ja mustaa


Noniin olipas kerta kaikkiaan erikoiset vaalit, mutta nyt kukaan ei voi lähtee sanoo mitään että suomalaiset olis rasisteja :) No saa nähä kuinka käy toisella kierroksella! Sori ku kesti nyt vähän, olin Stefanilla ja katottiin vaaleja , herkuteltiin ja juotiin teetä. Huomenna lupaan että saatte kuvia mun uusista kengistä! Ai nii haluaisin muistuttaa  teitä lukijoita että koska Picasan sisällä oleva Picnik kuvanmuokkaus ohjelma lopetetaan huhtikuussa siellä saa käyttää kaikkia Premium tehosteita ilmaseks ja retusoida kuvia niin paljon että saa kommentteja että on teini :D Oikeesti se on hauskaa, siellä pystyy tasottaan ihoa, vaihtaa silmien väriä jne jne :) Edellisessä postauksessa on esimerkkikuva siitä kuinka naamaa voi muokata. Ihan vaan siks kirjotin tuosta ettette luule että muokkaan naamakuvia jotta yrittäisin näyttää joltain nukelta vaan ihan koska oli hauskaa ajanvietettä :D Tässä päivän asua.

Såå, vilket presidentval det blev då men nu kan ingen gå och säga att finländare vore rasister :) Jätte nice, får se hur det går i andra omgången! Sorry att det räckte en tid nu att uppdatera, var hos Stefan och kollade på valen, mumsade i oss bulla och drack te. Imorgon lovar jag att ni får bilder på mina nya skor! Ja just det tänkte påminna er om programmet Picnik som är inne i Picasa. Eftersom programmet slutas får man gratis använda premium effekter och retuschera bilder så mycket att man får kommentarer om att man är en fjortis :D Det är så roligt, man kan jämna ut hyn, ändra på ögonfärgen osv osv :) I förra inlägget lade jag upp en bild på en retuscherad Annathin för att visa hur man kan editera facet. Skrev nu om det för att jag vill verkligen inte att ni ska tro att jag retuscherar bilder för att försöka se ut som en docka utan för att det är roligt :D Här har ni dagens oufit.


Orange satinBlouse: Second Hand // Jeans: Dr Denim // Shoes: Din Sko


2 kommenttia

 1. Tuosta rasistisuudesta. Suomalaiset ei oo enää hirveän rasisteja homoja vastaa, mutta sitten entäs vammaiset, kehitysvammaset, pakolaiset ja vanhukset. Nuissa vaaleissakin nähtiin ikärasismia Lipposen kohdalla.

  Mutta hyvä toisenkieroksen vaalipari tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisään vielä, että jos Haavisto olis pressa, niin vois myös hälvetä pikkuhiljaa rasismi myös muita ryhmiä kohtaa vähentyä. Niinistö ei kyllä sitä varmaan pystyisi tehdä.

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)