26.1.2012

Deadline for an assignment


Moi! Tulin nopeesti päivitteleen blogia sillä nyt on pakko alkaa kirjottaan opinnäytetyötä sillä huomenna mulla ja Jennalla on tapaaminen meijän ohjaajan kanssa ja sillon pitää olla riittävästi matskua. Oon vaan välillä niin laiska ihminen mitä tulee opiskeluun. Jos mun opiskelu käsittelis muotia ja stailaajan hommia olisin niin innoissani mut tällä hetkellä en kyllä sitä opiskele :D Nyt vaan kahvia keittämään ja sit Carrie inspiraatiota kehiin nii eiköhän noi kirjotuslahjat tuu jostain tuolta takaraivosta. Kirjottelen myöhemmin, moro :) 

Hejsan! Kom snabbt och uppdatera bloggen för måste börja skriva på examensarbete för imorgon har jag och Jenna möte med vår handledare och då måste vi ha tillräckligt med material. Är bara ibland så lat människa när det gäller studerande. Om mina studier skulle innebära mode och stylist jobb vore jag så ivrig men för stunden studerar jag ju inte det :D Nu är det bara dags att fixa kaffe och skaffa sig lite Carrie inspiration så borde ju min skribenttalang komma fram. Skriver senare, hejdå :)


2 kommenttia

  1. voisitko joskus näyttää vaatekaappisi?ja kenkähyllysi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta! :) Mulla on nyt vähän niinku jaettuna noi vaatteet ja kengät kun osa on täällä Jonaksella ja osa omassa kämpässä mut voin vaikka tehä aiheesta 2 postausta :)

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)