25.9.2011

Food diary


Koska oon tämmönen olio ja kärsin edelleen epäpuhtaasta ihosta oon nyt päättäny tarkkailla enemmän mun syömistä joten siks ajattelin kirjottaa päivittäin blogiin mitä oon syönny jotta tiiän sit et onko siellä jotain tuotteita jotka ei mun iholle sovi :) 


Eftersom jag är en utomjording och har fortfarande oren hy har jag bestämt kontrollera mera mitt ätande och därmed tänkte jag skriva dagligen i bloggen vad jag har ätit så jag vet ifall det finns produkter som inte passar min hy :) 
4 kommenttia

 1. Moi!
  Lääkärinä sanoisin, että jos on ihon kanssa ongelmia niin kannattaa hakeutua lääkäriin silloin kun tilanne ei ole vielä kovin paha. Selviää vähemmillä myrkyillä:) On olemassa tosi hyviä paikallishoito-lääkevalmisteita käytettäväksi, jos aknevaivaa on. Suosittelen:) kyllä sen ruokavalion osuus on kuitenkin melko vähäinen normaalipainoisella/hoikalla ihmisellä.

  VastaaPoista
 2. Usein mausteiset ruuat + kahvi voi ärsyttää ihoa : )
  Kannattaa tosiaan paljon sitä vettä juoda, ja jos omistat blenderin, niin ehdotan tekemään sillä erilaisia ns. detox juomia! Pistää aineenvaihdunnan taas kunnolla toimimaan ja puhdistaa kehoa : )
  Mäkin oon nyt vältellyt paljon suklaata ja karkkeja, ja oon käyttänyt sitä Garnierin 3in1 puhdistustuotetta, ja iho on paremmassa kunnossa kun koskaan! Niin ja hetelmiä kannattaa syödä paljon : >

  VastaaPoista
 3. Love the blog.

  Kisses,

  Saltos de Cristal

  http://saltosdecristal.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. I used to try these all the time. I never stuck to them :/ Very cool though!

  -Ellie

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)