22.9.2011

Collagen lip booster that really gives your lips more volume!!


Ajattelin alottaa päivän kertomalla aivan huipputuotteesta joka jopa toimi muhun :D Eli ostin pari päivää sit huulirasvan joka sisältää chiliuutetta ja kollageeniä ja turvottaa huulia mukavasti. Alunperin ajattelin että se antaa vaan kiillon joka sit antaa sen vaikutelman huulista että ne on täyteläisemmät mut olin niin väärässä. Tuote ei pelkästään anna kiiltoa vaan oikeesti turvottaa huulia. Tässä vaiheessa ihmettelette varmaan et mikä tuote on kyseessä ja sen nimi on Proclé booster - volume & protection. Tämä kyseinen tuote on sama ku mitä huippu bloggari TYRA SJÖSTEDT on hehkuttanu ja myynny sen webshopissa. Sen verran voin vielä kertoa että miltä tuote tuntuu huulilla. 10 sekuntia levittämisen jälkeen tuntuu pientä kihelmöintiä ja polttelua, aivan kun ois syönny chiliä tai muuta suuta polttavaa. Jos kihelmöinti on kovaa kannattaa hieroa huulia sormella jotta tuote imeytyisi paremmin. 

AJATTELIN KYSYÄ JOS LÖYTYY KIINNOSTUSTA ETTÄ ARPOISIN MUUN MUASSA TÄMÄN TUOTTEEN SEURAAVASSA KILPAILUSSA? :)


Tänkte inleda dagen med att berätta om en superprodukt som funkade till och med på mig :D Köpte för några dagar sedan ett läppbalsam som innehåller chiliextrakt och kollagen och gör läpparna fylligare. Först tänkte jag att produkten enbart ger lite glans som får läpparna se lite större ut men hade helt fel. Produkten ger inte enbart glans utan den får läpparna verkligen att svälla upp lite grann. I detta skede tänker ni säkert vad är det för produkt jag talar om och den heter Proclé booster - volume & protection. Produkten är den samma som den grymma bloggerskan TYRA SJÖSTEDT har i sin blogg berättat om med goda erfarenheter och även sålt i sin webshop. Kan ännu berätta om hur produkten känns på läpparna. Runt 10 sekunder efter att man satt det på läpparna börjar det kännas ett litet stickande och bränner smått på samma sätt som om man hade ätit chili eller ngt annat starkt. Om det känns starkt på läpparna, ta och massera läpparna med fingret så att produkten sugs in bättre. 

NU TÄNKTE JAG FRÅGA IFALL DET FINNS INTRESSE FÖR PRODUKTEN OCH ATT JAG SKULLE LOTTA UT BL.A. DEN I FÖLJANDE TÄVLING? :)


MY LIPS BEFORE AND AFTER USING PROCLÉ LIP BOOSTERHaha jopa mun huulet pysty vielä suureneen alkuperäsestä koosta :D 

Haha även mina läppar kunde bli större från orginala storleken :D 

7 kommenttia

 1. WOW! результат на лицо))

  заходи в гости =*
  http://alia-sweet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. oon haaveillut tollasesta iät ja ajat! oon kuitenkin aina jänistänyt hankkimisen suhteen, kun en koskaan oo ollut varma, toimisko toi todella :)

  jeejee, löytyy siis ainakin yks innokas osallistuja ;)

  VastaaPoista
 3. Ooo, kuulostaa lupaavalta! :O ylähuulta olis ihan jees suurentaa, että olis yhtä pullea alahuulen kans :'D
  laita ihmeessä arvontaan : )

  VastaaPoista
 4. Arvo ihmeessä ! Mistä näitä voi ostaa ? :o

  VastaaPoista
 5. Oj det verkar ju riktigt funka! Varifrån köpte du detta? :)

  VastaaPoista
 6. voi vitsi.. tääläpäin ei oo tarjoustaloa.. :s mistähän mäkin saisin tommosen! :D

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)