11.11.2010

Videoblog - WorkoutMoikka! Noni nyt mun videoblogi on latautunu, yks huono homma on se etten saanu video kuvaa kääntymään joten se ny on sivuittain sitte :D Joo sori tosiaan siitä!! No mut ehkä kestätte sen verran että katotte videota vähän pää kallellaan. Pitää ottaa toi huomioon muissa videoissa. Oon sit hehkeimmillään sillä tein tuon videon heti 30 minsan lenkin jälkeen ja mun treenivaatteet oli pesussa.


Hallo! Nu är min videoblogg färdigt laddad, en dålig grej att jag inte fick videobilden att rotera o därmed är den fel upplagd på sidan :D Förlåt om det!! Men kanske ni kan stå ut med det under denna korta klipp genom att böja huvudet åt sidan. Måste ta det i beaktande i andra videon. Är sen så otroligt fin för jag gjorde videon genast efter en 30 minuters joggande och hade mina träningskläder i tvätten. 


Sanokaa sit mitä mieltä ootte :D

Säg sedan vad ni tkr om videon :D3 kommenttia

 1. Sä oot kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan kiva treeni kyllä, mutta mä kyllä lisäisin tohon vähän tehoa : ) toi kyykky juttu esim, kannatta mielummin ottaa hartioiden levynen asento, laskeutua selkä suorana alas, peppu pyllistettynä taakse, muttei ihan alas loppuun asti. Ja sitten siitä nopeaa ylös, se kehittää paljon lihaksia! Niin ja toi puntin vieminen sivulle on melkeen helpompaa tehdä istualteen : ) ihana ääni sulla edelleen ^^

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos ihana! ^^

  Ahaa okeii! Jahas, voisin kattella Googlesta millanen se on : ) meiltä kans löytyy äitin joku vanha Callanetics kirja, sillä kuulemma sai kroppansa takas kuntoon kun oli nuorempana saanu mut! Oon ite siitä joskus tehny harjotteita ja ne kyllä toimii : )

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)