16.11.2010

Mikä suomalainen blogi on se kaikkein paras?Huomenta! Syön tässä just aamiaista ja katon Pienten perhettä. Aloin täs miettiin ku luin kaikki lemppariblogit läpi et mitkä onkaan ne parhaat suomalaiset bloggarit? Ja tässä tarviin nyt teijän apua nii katotaan kenen blogi valitaan parhaaks :) 


God morgon! Äter frukost och kollar Little People big family. Började här samtidigt tänka när jag läste alla favoritbloggarna igenom att vilka är de allra bästa finländska bloggarna? Nu behöver jag er hjälp så kollar vi vems blogg väljs som den bästa :) Finnish blogs:

6. Sharon


9. Yummy

Joo tiiän et niitä hyviä blogeja on vaikka kuinka monta mut rajasin nyt tähän ja saatte toki ite sanoo jos teijän lemppari on joku muu kun nää :) Ois tosi kiva saada tietää kuka on teijän lemppari nii tietäisin ketä te suomalaiset seuraatte.

Jo jag vet att det finns massor av bra bloggar men stannar här nu, ni får såklart säga själv om er favorit är ngn annan än dessa :) Vore så trevligt att få veta vem är er favorit bloggare så jag skulle få veta vem ni finländare följer.


Updated 17.11.2010

Motherfucking' fashion: 1 vote

Mungolife: 1 vote

No fashion victims: 1 vote

Life of Lotta: 1 vote

5 kommenttia

 1. Näistä vaihtoehdoista valitsisin suosikikseni Motherfuckin' Fashionin ja Mungolifen. Perusteluksi riittänee se, että lueskelin näitä jo ennen kuin aloin itse bloggamaan, ja riemu oli aina suuri kun tytöt olivat laittaneet uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 2. Joo, se sitruuna on kyllä hyvää iholle. Kokeile ihmeessä! : ))

  Mää tykkään No Fashion Victims blogista, ja Life Of Lotta! ^^

  VastaaPoista
 3. Heh jos näistä pitää valita niin olen kyllä ihan koukuttunut No fashion victimsiin! Ennen en oikee välittäny siitä mut nykyään iskee :)

  VastaaPoista
 4. Oi va jag blev glad när jag märkte att jag finns med i sån här. :D Tack snälla!

  VastaaPoista
 5. Mungolife ehdottomasti. Tai nofashionvictimillä paras tyyli, mut parasta lukee mungolifea! Niin elämäniloinen ja itsevarma ja rohkea tyttö, ja aina tulee hyvälle tuulelle sen blogista. :)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)