9.12.2015

Style challange Finland vs Sweden!


Päivän luukun takaa löytyy Suomi vastaan Ruotsi tyylihaaste! Mikäs sen hauskempaa kun verrata suomalaisten ja ruotsalaisten bloggareiden tyyliä keskenään jolloin saatte lukijat päättää kumpi vie tämän skaban :) Itse täytyy sanoa että voisin pukea kaikki nämä alla olevat asut joten sanoa kumman maan lookit on enemmän teitä!

Bakom dagens lucka hittar vi en stilutmaning mellan Finland och Sverige! Vad är roligare än att få jämföra finska och svenska bloggares stilar där ni läsare får bestämma vilket land vinner :) Måste säga att jag kunde klä på mig varje look så kan inte bestämma vinnaren utan ni får säga! 

(Pics borrowed here: MILLA // KIRA // ALEXA // )
(Pics borrowed here: VICTORIA // LISA // ANGELICA // )
FINLAND OR SWEDEN? :)2 kommenttia

  1. Valitettavasti (:D) Ruotsi tällä kertaa. Pidän korkeavartisista saappaista ja istuvista vaatteista. Olen itse niin lyhyt, että hukkuisin säkkimäisiin vaatteisiin. Siksi istuvat ja ryhdikkäät vaatteet miellyttävät omaa silmää enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ruotsalaiset homman osaa! Itsekin olen melko lyhyt niin ymmärrän tunteen kun tietyt asukokonaisuudet ei vaan näytä hyvältä päällä juurikin sen pituuden vuoksi. Tosin opettelen löytämään ratkaisuja näihin ongelmiin :D

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)