4.1.2015

My favorite looks of 2014 part 1


Moikka! Back on track taas joulun ja uuden vuoden jälkeen. Oonkin ollut jo yli kaksi viikkoa Kokkolassa ja halusin viettää ajan täällä ilman sen suurempia datailuja. Huomenna lähenkin takaisin Helsinkiin ja keskiviikkona alkaa työt. Valitsin mun ekan osan lemppari lookeista viime vuodelta tämän postauksen alle niin saatte taas nähdä minkälaisia asuja on mahtunut vuodelle 2014 :)

Hejsan! Back on track efter julen och nyåret. Har varit i Karleby redan över två veckor och ville spendera tiden här utan desto mer bloggande. Imorgon åker jag tillbaka till Helsingfors och på onsdagen börjar jobbet. Valde åt er första delen av mina favoritoutfits från förra året så ni får se hurudana looks jag hann skapa året 2014 :)
Got any favorite looks?


3 kommenttia

  1. Mun mielest tokavika ja sitä edellinen oli ihania! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve, Annathin! Aika vaikea sanoa, että mikä olisi allekirjoittaneen suosikki, sillä noissa kaikissa tyyleissä on tunnetta. Sanotaan nyt kuitenkin tuo yhdeksäs kuva ylhäältä luettuna. Noissa trensseissä on jotakin iätöntä ja ajatonta. T: Safarityylisen pukeutumisen vankkumaton kannattaja.

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)