24.1.2015

Atlanta 74


Taas jälleen on viikonloppu ja kävin tänään vihdoin ostamassa kaikkien hehkuttama Lumenen meikkivoiteen, toivottavasti en pety! :) Muuten oon ottanut aika rennosti ja ehdittiin Jonaksen kanssa kuvata päivän asun. Voisin käyttää kyseistä pörrötakkia 24/7 joten älkää ihmetelkö mikäli sitä näkee usein asukuvissa. Olin sen verran ahkera että jaksoin etsiä alaosaksi muuta kuin mustat farkut. Tämä asu sopii hyvin sekä arkeen että illanviettoon :)

Igen är det då veckoslut och jag var idag äntligen och köpte en foundation by Lumene som alla har hyllat, hoppas jag inte blir besviken! :) Annars har jag tagit det ganska lugnt och hann också ta outfitbilder med Jonas. Kunde använda denna fluffiga jacka 24/7 så undra inte om den syns mycket här i bloggen. Var ändå lite aktiv och letade ett par byxor som inte var svarta jeans. Denna look passar bra till vardag och kväll :) 
// Jacket: Gina Tricot // Top: Cubus // Jeans: Dr Denim // Ankle boots: H&M // Bag: From Rome //Hot or Not?


6 kommenttia

 1. Oiii mä oon ihan rakastunu sun taiteellisiin postauksiin! Sulla on ihan mielletön tyylitaju ja sun asuyhdistelmät sopii sulle aina tosi hyvin :) Upeaa ja inspiksen täyteistä kevätkautta sulle upeus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos ihanasta kommentista! :) Hyvää kevättä sinne myös <3

   Poista
 2. Miten oot hankkinut sun blogille lukijoita/miten blogille sais lukijoita? Ja muuten, ihana asu <'3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa kun aloin päivittää blogia aika usein ja hankin uuden paremman kameran, tuntu siltä että lukijoita kiinnosti enemmän mun blogin sisältö ja niitä alkoi pikkuhiljaa tulla lisää :) Sanoisin että laadukkaat kuvat ja kiinnostava sisältö on kaiken a ja o! Pientä tuuriakin pitää olla matkassa mukana :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)