18.6.2011

Monki sales


Moikka taas! Noni tänää oli kyllä niin kannattava kaupunki reissu sillä kävästiin Monkissa ja siellä oli tietyt tuotteet -75 % ja löysin aivan mahtavat housut ja kengät yhteishintaan 20€ joten loppupeleissä säästin 60€. Ootteko ite löytäny jotain kivoja aletuotteita? :) Nyt istun ja katon 90210:ta ja pitäis alkaa kihartaan hiuksia iltaa varten. Mennään Jennan kaa viettään tyttöjen iltaa Tivoliin ku se jää kesälomalle tämän illan jälkeen jonka tarkotuksena on varmaan saada enemmän porukkaa Kaivohuoneelle näin kesällä :) Mut hei saatte nähä nyt päivän asun ja mun ostokset :) 


Hej igen! Idag var det så lönsamt att ta en sväng på stan eftersom vi var till Monki och där sålde de en del produkter med 75% rea och hittade underbara byxor och ett par skor till priset 20€ så slutligen sparade jag 60€. Har ni själva hittat några reaprodukter än? :) Nu sitter jag och kollar på 90210 och borde börja locka mitt hår inför kvällen. Drar med Jenna och fira tjejkväll till Tivoli som stänger ikväll för att ha sommarlov och för att fler människor skall dra till Kaivohuone nu på sommaren :) Men hej ni får nu se dagens outfit och vad jag köpte idag :) 


New shoes and pants


Pants: Monki - 10€ (75% sale)


Outfit

Jacket: H&M // Headband: Gina Tricot // T-shirt: Weekday // Shorts and belt: H&M // Converse // Bag: Handmade from Rome 
// Sunnies: Seppälä


3 kommenttia

 1. no ihan sopiva, mulle aina valitettu että oon liian laiha ja vaikka mitä.. argh, ei sitä jaksais millään kun kerta ittensä mielestä on ihan hyvän kokonen ja terve -.-

  se on aika kiva, makea ja vähän mausteinen, muttei se kyllä vedä vertoja viva la juicylle! ootko sitä nuuhkinut? : D

  VastaaPoista
 2. j'adddoooore!
  i like these outfits!


  http://theminimalistchic.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. You looked perfect babe!
  love your turban

  New outfit post; rock with me.
  www.mirfashion.blogspot.com

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)