16.6.2011

Ajatuksia ripsienpidennyksistä


Moikka hoi! Tänää valitsin hyvän asun ku nappasin uuden kaulahuivin mukaan ja huomaan nyt et siellä onki lähes 20 astetta lämmintä, osu taas niin nappiin :D Mut joo sellasta asiaa mulla oliki et oon alkanu miettiä ripsienpidennyksiä ja niihin liittyviä asioita. Onko teillä hyviä kokemuksia? Edullisin hinta täällä Helsingissä? Ja kannattaako ylipäätään laittaa semmoset :) 

Hejsan hej! Idag valde jag en bra outfit då jag tog med mig min nya halsduk och märker nu att det är ju nästan 20 grader varmt där ute, haha valde ju igen så bra :D Men jo hade lite grejer jag ville tala om nämligen, ögonfransförlängningar. Har ni bra erfarenheter? Förmånligaste priset här i Helsingfors? Och lönar det sig ens skaffa sådana :)
4 kommenttia

 1. Täällä olisi kokemuksia xtreme lashes-pidennyksistä! Kysy niin kerron! =) Enää ei itselläni noita ole, mutta puolentoista vuoden ajan oli koukussa;)

  Edullisin ei usein ole laadukkain, siitä tahdon varoittaa. Oma ripsistylistini ja ehdoton suosikkinistylistini on Petra Laine Studio Serenityltä, vaikkei hinnat olekkaan edullisimmasta päästä. Suosittelen häntä lämpimästi! Hinnastoa Petralle voit kurkkia täältä http://koti.welho.com/jlaine24/hinnasto5.htm

  Mitäs muuta voisin kertoa?=)

  <3Ninnis

  VastaaPoista
 2. Se riippuu hieman siitä miten ripsipidennyksiänsä kohtelee. Ripsiä tipahtelee päivittäin, ja "harventuminen" on asteittaista. Mitään sulkasadon vaihtoa ei sii tapahdu kerralla. Itse siedin ripsien ulkonäköä yleensä viidennelle viikolle, useimmilla huolto tapahtuu 3-5 vkon välein. Huollon kesto ja hinta riippuvat tietysti ripsien tarpeesta, eli jos viidennellä viikolla marssii ripsien huoltoon on se hieman kalliimpaa kuin huolto kolmannella viikolla.

  Mitä vähemmän ripsiä koskettelee(esim. hieroo silmiä, laittaa/poistaa silmämeikkiä, nukkuu ripset tyynyä vasten), sitä paremmin ripset pysyvät. Uinti, saunominen, kova hikoileminen ja solarium vaikuttavat myös hieman ripsien pysyvyyteen.

  Eri ripsimerkeillä ilmeisesti hieman erilaisia pysyvyyksiä, kokemusta itsellä on ollut vain Xtreme lasheistä, joten muiden merkkien huoltoväleistä yms. olen hieman jäävi kertomaan.=)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)