16.2.2011

Kaupunkireissu huomenna?


Taas ois yks Sinkkuelämää jakso edessä, ne on nii rentouttavia mut aattelin eka kirjottaa vähän. Huomenna on vapaapvä joten aattelin ehkä kävästä kaupungilla. Mulla on kasvovesi loppu joten pitäis ostaa joku uus, sit pitää käydä kokeilemassa tiettyjä H&M vaatteita koska tilaus on tullu kotiin Kokkolaan joten pakko kattoo miten ne istuu. Muutenki ois kiva vähä nähä mitä vaatteita sun muuta on tarjolla ja onko tullu uutuuksia kauppoihin. 

Igen tänkte jag kolla på ett avsnitt av Sex and the city, avsnitten är så avslappnande men tänkte först skriva lite. Imorgon är jag ledig och tänkte dra till stan en sväng. Mitt ansiktsvatten är slut, borde köpa ett nytt, så borde jag gå och testa ett par klädesplagg som finns på H&M, beställningen har kommit hem till Karleby så måste kolla hur dem sitter. Vore annars också nice att gå och kolla vilka kläder finns i butiken och ifall nyheter har kommit till butikerna. 


Nämä tilasin/Dessa beställde jag
Tilasin tuon beigen shortsipuvun/Beställde shortsdressen i beige

Ja noi housut/Och dom byxorna
Ja tämän paidan konjakinvärisenä/Och denna tröja i konkjakfärg


Tietääkö kukaan onko noi tuotteet jo myynnissä kaupoissa?

Vet ngn ifall produkterna säljs redan i butiker?Mikä kasvovesi/Vilket ansiktsvatten? 


Mulla on ollu käytössä Lorealin Derma Genesis kasvovesi joka on ollu ihan hyvä mut mietin onko mitään kasvovettä jota te suosittelette? :)

Har använt Loreal Derma Genesis ansiktsvatten som har varit helt bra men funderar ifall det finns ngn ni rekommenderar? :) 

10 kommenttia

 1. love your make up :D

  www.theperfectplayground.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Terve, Anna! Tilaamasi sortsipuku on tyylikäs. Minulle tulee tuosta safarityylisestä asusta Afrikka mieleen...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitti :) Joo siinä on semmosta safari henkeä :)

  VastaaPoista
 4. Terve, Anna! Safarityylistä sortsipukuasi tyylikkääksi kehunut henkilö lähestyy sinua vielä pienen tarinan muodossa. Safarityylinen pukeutuminen on ollut aina sydäntäni lähellä. Kesällä 2006 minulla oli tapana pukeutua safarityylisiin paitapuseroihin ja reisitaskuhousuihin. Pukeutumiseni johdosta minua sanottiin suurriistanmetsästäjäksi. Se on aika hauskaa, että kuinka ihmiset löytävät mielleyhtymiä tietynlaisesta pukeutumisesta...

  VastaaPoista
 5. Mulla on jotenki ollu aina semmonen tosi kiva fiilis ku nään safarityylisiä vaatteita, musta ne ei koskaan voi lähtee pois muodista. Äiti on käyttäny eri safarihenkisiä asuja, ite pienenä ja nyt kans tässä iässä :) Mut on kyllä ihme että sua kutsuttiin sillä nimellä, ne jotka on sanonu sillä tavalla ehkä tajuaa nyt että sinähän olit edelläkävijä muodissa :)

  VastaaPoista
 6. Tervehdys vielä! Itse olen miettinyt vähän samanlaisia ajatuksia mitä sinäkin. Safarityylinen pukeutuminen on sellaista, että se on aina muodissa. Isosiskollani oli 1970-luvun puolivälissä safarityylinen asetakki. Tämä vaatekappale vaikutti osaltaan siihen, että minusta tuli safarityylisen pukeutumisen vankkumaton kannattaja. Tässä vaaleanvihreää värisävyä olevassa takissa oli olkapolettien, helma- ja rintataskujen lisäksi myös panospaikat, jotka sijaitsivat rintataskujen yläpuolella. Penskana luetut Tarzan-sarjakuvat ovat myös vaikuttaneet siihen, että pidän safarityylisestä pukeutumisesta...

  VastaaPoista
 7. Okei :) No mut hyvä et meitä safarityylin kannattajia löytyy :) Kiva saada tietää kuinka henkilö on kehittänyt itelleen tyylin, mullaki sisko on ollu se joka on näyttäny tietä ja oon seurannu mukana :D

  VastaaPoista
 8. Joo, mukavaahan se on, että meitä safarityylin kannattajia löytyy. Sinullakin on ollut sisko ns. tienraivaajana muodissa. Että tämmöistä. Afrikan savanneja ja Etelä-Amerikan kosteikkoalueita unissaan kolunnut anonyymi lähtee nyt toisille sivuille. Mutta sitä ennen toivotan sinulle oikein mukavaa sunnuntai-illan jatkoa. Pitää käydä näillä sivuilla toistekin. PS: Laitahan itsestäsi kuva sitten kun olet sonnustautunut siihen sortsipukuun...

  VastaaPoista
 9. Hyvää illanjatkoa sullekki ja kiva ku käväsit mun blogissa :) Joo laitan ilman muuta sit asukuvan nii näät miltä näyttää :)

  VastaaPoista
 10. Katoin tota kuvaa kasvovesistäsi, ja heti silmään pisti toi sitruunamehu. Menin sitte heti googlaamaa kyseisen mehun, ja sieltä löyty paljon paljon kehuja tosta mehusta, että auttaa ihoa uusiutumaan, kuivattaa finnejä yms...Kävin myös heti kaupasta putelin ostamassa:D Miten oot ite käyttäny tota? Monet sano että pitävät naamassaan 10min ja sitten pesevät pois, toiset taas yön yli...Ja mitä oot ite tykänny ton käytöstä? Onko positiivista tai negatiivista sanottavaa?:)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)