29.1.2011

Leopard shirt and red lips


Tänään halusin pukeutua mun uuteen leopardikuvioiseen paitikseen ja leggingseihin. Toi paitis on sen verran pitkän mallinen joten sidoin paidan solmulle alhaalta jotta pituutta lähtis pois. Sit halusin yhdistää paidan mahdollisimman yksinkertaseen alaosaan joten valitsin mustat kevyesti kiiltävät leggingsit ja kiilakorot. Ku miettii mun tyyliä, se vaihtelee aika lailla mut esim tämänpäivänen asu on yks lempparityyleistä. 

Käväsin tosiaan kans Arabian kauppakeskuksessa ja ostin vähä juttuja. Mukaan tarttu Vans tennarit, Koola Anna bikinit ja huulipunaa. Jos ette oo vielä kävässy Arabian outletkaupassa, kannattaa ehdottomasti käydä! 


Idag ville jag ha på mig min nya leopardmönstrade skjorta och leggings. Skjortan är relativt lång och ville korta av den lite genom att göra en knut. Ville kombinera skjortan med så enkel nedredel som möjligt och valde därför svarta leggings med lite glans och kilklackar. När man nu tänker på min stil ändrar den ganska mkt men t.ex. det jag hade på mig idag är en av favoritkombinationerna. 

Var en sväng till Arabia kauppakeskus idah och köpte lite grejer. Med mig följde ett par Vans sneakers, bikinis från Koola Anna och läppstift. Om ni inte har ännu besökt outlet butiken i Arabia kauppakeskus rekommenderar jag starkt! 


Outfit 29.1.2011

Photobucket


Photobucket


Photobucket



Jacket: H&M
Shirt: JC
Leggings: Gina Tricot
Shoes: H&M and Lacoste
Bag: Handmade from Rome


Shopping



Photobucket






Jos haluut osallistua mun kilpailuun mene tähän postaukseen

Ifall du vill delta i min tävling, gå till detta inlägg


5 kommenttia

  1. mikä täydellisyys laukku! :o :-)

    VastaaPoista
  2. Aina löytyy näitä tapavalittajia : ) mikään ei ikinä kelpaa, se on niiden ongelma jos ei pääkopassa kaikki oo okei. Ajatushan tossa on tärkein : ) jos ei kilpailu miellytä niin voi vaan jättää osallistumatta, pistää vaikka oman blogin pystyyn ja komiat palkinnot sitte sinne : D

    Paita on ihana!

    VastaaPoista
  3. Sv: Tack! Visst har hon? Alldeles för långt. för jävligt. men det är synd om henne att hon inte förstår nånting :)

    VastaaPoista
  4. toi leopaita (sekä takki) on aivan ihana :)

    hihi, meidän tytöllä on samanlaiset vansit, ne on kyllä tosi söpöt :D

    VastaaPoista
  5. Ihana asu! Tykkään kovasti leoprintistä :)

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)