26.1.2011

Suurien blogien kommentoinnista tuli kauhea haloo!


Anonyymi kirjoitti/Anonym skrev:1. Miten sää vähänväliä jaksat mainita siitä, miten "jotkut suurbloggaajat on ylimielisiä"? Et sä voi sanoa, että ne olis ylimielisiä sen takia, että ne ei _kerkee_ tai _halua_ vastata sun kommentteihin. / Hur orkar du nu och då hela tiden nämna att en del storbloggare är stolta? Du kan inte säga att de är kaxiga bara för att de inte hinner eller vill svara på dina kommentarer.

Oli nyt ihan pakko vaan sanoa tästä, koska oot jo aika monessa postauksessa ikävään sävyyn kommentoinut sitä, miten jotku bloggaajat on sitä ja tätä sun mielestä. Antaa susta tosi huonon kuvan, kuvan katkerasta ihmisestä joka haluis ehkä olla isompi bloggaaja kuin on ja sitten mollataan toisia. / Var helt tvungen att säga om detta eftersom du har redan i många inlägg kommenterat med en negativ ton hur vissa bloggare är. Ger en väldigt dålig bild av en människa som vill vara en större bloggare och vill ändå säga fult om andra. 

Jos sä haluat suuremmaksi kuin oot, niin tärkeetä on olla ystävällinen ja mukava - sitä ei toisten haukkuminen ole. Se mikä esimerkiks on Malenan blogin kantava voima, on se, että hän näkee vaan hyvää ja kaunista ympärillään. / Om du vill bli större än vad du är så är det viktigt att vara snäll och trevlig - inte att skälla ut andra. I Malenas blogg är den starka attraktionskraften att hon ser bara godhet och vackra saker runtom sig. 

Ihan tosi - miks kukaan palais lukemaan blogia, jossa kirjotetaan katkeraan sävyyn? Siitä jää nimittäin huono maku suuhun :X / Seriöst varför skulle någon komam tillbaka och läsa en blogg var man skriver i en negativ ton? Blir en dålig smak av dig.

Koita ottaa nää ihan vaan vinkkeinä siitä, miten voit vaikka kehittää tätä sun blogia. /Försök ta dessa som tips för hur du kan utveckla din blogg.

2. Toinen vinkki, kun niitä joskus aiemmin pyysit: Koita parantaa valokuvien laatua, sillä on iso merkitys. Oot varmaan huomannut, että luetuimmissa blogeissa on kauniita kuvia? Koita vaikka löytää joku kiva tausta, jota vasten kuvata. Kivoin tausta ei ole se nurkka huoneessa, jossa näkyy harmaata lattiaa ja pyykkikori (?). / Ett annat tips för du frågade förut: Försök få bättre kvalitet på bilderna, betyder mkt. Du har säkert märkt att de mest lästa bloggarna har vackra bilder. Försök hitta en nice bakgrund. Den bästa bakgrunden är inte en hörna var man ser grått golv och en bykkorg.Vastaus/Svar:
Noni nyt tuli sen verran hyvä kommentti anonyymiltä et oli pakko vastata. Ensinnäki ku oon kritisoinnu isoja blogeja en tarkota henkilökohtaisesti miten ne on kohdellu mua. Se että ne ei vastaa, sille nyt ei voi mitään mut oon enimmäkseen tarkottanu niitä kommentteja mitä ne bloggarit kirjottaa takas muille. Mut eilisessä Malenami postauksessa en kylläkään koskaan maininnu siitä et bloggaajat ois ylimielisiä tuon takia ettei ne jaksa vastata kommentteihin. Ensinnäki Malenami on korkeintaan kerran vastannu mun kommenttiin mut musta se on kumminki hyvä bloggari sillä se kohtelee muita lukijoita hyvin. Joten nyt on kyllä tässä asiassa vähän väärinkäsityksen makua. Ehkä oon sit ainoa joka on huomannu tämän, emmä koskaan oo aatellu et se ois ilkeetä. Syy siihen miks oon sanonu muista bloggaajista ei oo ollu mollatakseen niitä vaan vaa ihmetellä, kai se meni sit liian pitkälle joidenki mielestä. Tulee vaan huono fiilis jos ihmisten mielestä oon katkera ihminen joka haluu mollata muita koska sitä en todellakaan oo enkä mun mielestä yleisesti oo mitään semmosta kuvaa antanu vai oonko tosiaan ihan väärässä? Jos annan huonoja viboja voin tottakai muuttaa sitä :) Emmä mun mielestä kirjota katkeraan sävyyn joka päivä? Ku nyt tulee semmonen olo et kirjotan jokaisessa postauksessa katkeraan sävyyn. Jos esim valitan koulunkäynnistä, musta se on inhimillistä ja oikeutettua, sitä paitsi kaikki 30 muuta meijän luokalla tekee sitä :D Mut joo jos toi suuret bloggarit aihe vaivaa nii voin hyvin poistaa sen :) Sillä mikään paskamainen ihminen en oo enkä haluu olla. Ja tää et jos haluun isoks bloggaajaks nii on tärkeetä olla mukava ja ystävällinen? Ööh jos oon pariin otteeseen maininnu nää bloggarit ja sen takia oon katkera ja kauhea ihminen nii on seki musta sit ilkeetä. Ei tunnu hyvältä et oon muiden silmissä joku ärsyttävä ihminen ku en edes oo koskaan henkilökohtasesti ketään mustamaalannu. Mut otetaan pois ne suurbloggari aiheet nii oonko vieläki se katkera ja ilkeä ihminen? Otan kyllä ehdottomasti nää vinkit blogin kehittämisessä! 


2. Ensinnäki yritän parhaani mukaan ottaa mahollisimman hyviä kuvia, sen verran hyviä mitä tolla mun kameralla saa. Tottakai luetuimmissa blogeissa on kauniita kuvia, kauniita ihmisiä nii ei voi mennä pieleen :D No lisää vinkkejä kuvan laadusta saa antaa. Mulla on 10megabitin kamera, en tiiä kuinka hyviä kuvia sillä saa? Sit tuosta taustasta, se että mulla on harmaa lattia en voi sille mitään sillä koko kämppä on sen peitossa ku asun kalliissa HOAS soluasunnossa. Mä en voi sille mitään ettei mulla oo varaa mihinkää mahtaviin tiloihin mut joo voin yrittää löytää paremman taustan. Ongelmana on vaa se et otan suurimmaks osaks kuvat ite koska ku otan asukuvia oon yleensä yksin. Kenen kaa te otatte kuvat? 
1. Fick en så bra kommentar av en anonym att jag var tvungen att skriva. När jag har kritiserat stora bloggare, det har inget att göra med mig personligen. Det hade egentligen mera att göra med de kommentarer som bloggarna skriver tillbaka åt läsarna. Igårdagens inlägg om Malenami skrev jag dock inte att bloggarna är kaxiga pga att de inte svarar på mina kommentarer utan sa bara allmänt. För det första, Malenami har kanske en gång svarat på min kommentar men jag gillar henne ändå eftersom hon behandlar andra läsare också bra. Därför känns detta nu som ett missförstånd. Har ju aldrig tänkt att detta vore elakt. Orsaken varför jag överhuvudtaget har skrivit om stora bloggare är för att jag har undrat och varit nyfiken, kanske det gick för långt då för en del. Känns bara helt bajs att få höra att jag är bitter och vill mobba andra bloggare för det är jag inte och tycker inte jag gjort något sånt i allmänheten när jag skriver eller har jag helt fel? Är jag en helt hemsk människa? Ifall jag ger ett dåligt intryck kan jag såklart ändra på det :) Jag tycker inte att jag skriver med en bitter attityd i varje inlägg? Nu känns det ju som om jag skriver bittert varje dag i varje inlägg. Om jag t.ex. skriver att det är tungt med skolan tycker jag att jag har rätt att göra det, det är ju mänskligt. Dessutom har jag 30 studerande som är av samma åsikt som mig :D Men ifall det med stora bloggare stör er så kan jag ta det bort :) Vill ju verkligen inte vara en hemsk människa. Ifall man vill bli stor och känd bloggare är det viktigt att vara snäll och trevligt. Öhh? Är det nu pga de kommentarer jag sagt om andra bloggare som gör mig elak? Detta gör mig väldigt ledsen eftersom jag hade endast åsikter och var nyfiken, inte att jag skulle vara elak och kaxig? Vill inte se dålig ut i andras ögon bara för att jag kommenterat ngt om bloggar, har ju hållit mig på allmän nivå. Men ifall man tar bort alla kommentarer och inlägg om stora bloggare, är jag fortfarande den bittra människan? Skall absolut ta vara på dessa tips! 

2. När jag tar bilder, försöker jag mitt bästa att bilderna blir bra, så bra som man kan ta med min kamera. Såklart har stora bloggar vackra bilder, alla av dem är ju vackra så det är ju inte så svårt att få fina bilder :D Men jo ge gärna tips om bra bilder. Har en kamera med 10megabit så vet inte hur bra bilder den tar. Sen gällande bakgrunden, kan inte ngt åt det att golvet är grått eftersom jag bor dyrt i en HOAS studentbostad. Har inte råd med att bo dyrare med finare bakgrunder. Kan dock leta efter bättre bakgrunder. Problemet är endast det att jag oftast tar bilderna själv så behöver en plattform för kameran. Hur tar ni bilder? 

4 kommenttia

 1. jes, pidempi postaus sulta!! älä välitä haukkujista ja tee just sitä niinku haluat kirjoittaa! : D
  ei todellakaan tullut idiootti kuvaa susta,( no worry!!)

  VastaaPoista
 2. Ääh, onpa ärsyttävää!
  Jokaisella on oikeus kirjottaa mitä tykkää! <3

  VastaaPoista
 3. Hei, minä täällä, se anonyymi! Tarkoitus ei todellakaan ollut haukkua niinkuin tuo yksi on kommentoinut, vaan yrittää antaa rakentavaa kritiikkiä. Oon oikeasti pahoillani, jos sulle tuli paha mieli, se ei ollu mun tarkotus.

  Ja hei kiva, että vastasit tuohon noin pitkästi, sai sunki näkökulmaa asiaan.

  Mä olen vaan lueskellut sun vanhempia postauksia ja saanut välillä sellasen kuvan, että arvostelisit isompia bloggareita sen perusteella miten aktiivisesti ne vastailee lukijoille. Mutta mä voin todellakin olla väärässä, netissä on helppoa käsittää väärin muiden sanomisia.

  Ja ei, et kirjota katkeraan sävyyn joka päivä, siis ihan parissa postauksessa oli noista bloggareista, ne iski silmään. Ei mua mitkään muun valitukset iske, jos esim. "valittaa" koulupäivästä tms, se nyt on ihan normaalia ja sallittavaa.

  Etkä sä mun mielestä ole ärsyttävää kuvaa antanut ittestäsi, enkä pidä sua inhottavana ihmisenä tai huonona, mä oikeesti yritin sanoa vaan tuosta yhdestä asiasta, joka pisti silmään.

  Ja tuohon 2. kohtaan, niillä on kaikilla varmaan järjestelmäkamerat, siks se kuvan laatu on ihan eri luokkaa :D Ja sit varmaan käyttää joidenki ohjelmien läpi, että värit yms. kirkastuu. Ja toki et voi mitään lattialle tms. tehdä ja opiskeluasunnot nyt on mitä on - trust me, oon iteki asunnut sellasessa. Ja jos ite otat kaikki kuvat, niin ei niitä oikein esim. pihallakaan voi ottaa, missä olis ittestään jo kivempi tausta :D

  Mut nojoo, ei ollut tarkoitus pahoittaa sun mieltä.

  VastaaPoista
 4. Et sä pahottanu tuli vaa vähä mietteliäs mieli :) Sitä paitsi on hyvä et ihmiset uskaltaa ottaa kantaa nii saa sit tietää vastauksen niihin kysymyksiin jotka mietityttää :) Mut tuun kyl jättään tuon blogi jutun syrjään :D Ja mitä kuviin tulee nii katotaan jos saisin jostain näpsittyä parempia kuvia :P Oli sulla hyviä pointteja joten en tarkotuksella suakaan hiillostanu, halusin vaan antaa oman näkökulman aiheeseen :) Plussaa siitä et kirjotit tosi pitkän kommentin, aina kiinnostavaa lukee :D

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)