19.1.2011

Miksen just MÄ oo yks niistä bloggareista?


Moikka! Tänää on taas ollu semmonen päivä ettei oo yhtään hauskaa lähtee takas kouluun. Eka tulee haukut opettajilta, kiitos siitä, miksei ne vaan voi kannustaa? Sit tajuu et asuu jossai paskassa opiskelijakämpässä eikä saa hetken rauhaa. Kolmantena tulee mieleen, miksei mun Seppälä printti oo se suosituin vaikka oonki pistäny aikaa sen suunnitteluun? Vimppana mietin miksen oo suosittu bloggaaja? Miksen miksen miksen? Enkö oo tarpeeks kiinnostava, miksen oo? Siks haluunki kysyy teiltä miks luette tiettyjä blogeja :) 

Hallo! Idag har det varit en piss dag och man känner sig som om man inte vill ta sig tillbaka till skolan. Först blir man utskälld av lärarna, tack för det, varför kan de inte muntra upp ist? Sen inser man att man bor i någo råtthåla  d.v.s. studiebostad som man inte får vara ifred. Tredje saken jag kommer att tänka på är att vf blir inte min Seppälä design den allra populäraste fast jag satt massor med tid på att planera den. Till sist tänker jag, varför är jag inte en populär bloggerska? Varför varför varför? Är jag inte tillräckligt intressant, varför är jag inte? Därför vill jag fråga er varför ni läser vissa bloggar :) 


Miksi luette näitä blogeja/
Varför läser ni dessa bloggar? 
3. KENZA


9. KISSIE

10. TYRA S.
18. MOU MOU

19. YUMMY
23. MIRRELady Gaga - Paparazzi
6 kommenttia

 1. En noista lue yhtäkään... Yleensäkään en erityisemmin pidä muotiblogeista. Mutta tietysti netti on väärällään erilaisia vinkkejä siihen kuinka blogia saa noin niin kuin muuten suositummaksi.
  Esimerkiksi linkkihakemistoihin kannattaa lisätä blogin osoitetta ja kommentoida paljon muiden blogeja. Silloin kai oma blogi nousee hakukoneiden tuloksissa korkeammalle ja muut löytävät sen paremmin.
  On muuten mahtavaa että kirjoitat tuon saman ruotsiksi:O Se on vahvuus sun blogissa:)

  VastaaPoista
 2. sv: åh men eller hur! ni skulle haft det också ;)

  VastaaPoista
 3. mä luen NFVtä, mungolifee, just my imaginationia ja moumouta noista jotka listasit :) ja ei, en tiiä mite jotkut blogit on suosittuja ja toiset eivät. itekki kokeilin perustaa blogia, en niinkään sen takia että siitä tulis suosittu vaa ihan itteni takia :) mulla ei oo yhtäkää lukijaa oikeestaan, mutta sepä ei mua haittaa ku emmä siihen oo viel edes pyrkinyt.
  mut musta tuntuu että kaikki aikanaan!

  VastaaPoista
 4. Hei no worries, loppujen lopuksi aika pieni osa blogeista saavuttaa sen "kultaliigan". Oma blogini on vasta jonku puolvuotta vanha ja kriiseilin saman asian kanssa samantein, kunnes tajusin että sana leviää jos on levitäkseen.

  Sitä menestystä odotellessa voi revitellä ja pitää hauskaa bloginsa kanssa, kun ei ole niin paljon "asiantuntijoita" korjaamassa virheitä ja sanomisia, joka sitten taas isommissa blogeissa on miinuksena.

  VastaaPoista
 5. itse en pidä blogeista joissa on liikaa sälää, esim liikaa mainoksia ja liikaa linkkejä ja widgettejä joka paikassa, suositut blogit ovat yleensä ns siistejä eikä niissä ole liikaa mitään, siisti ja yksinkertainen layout ja header ja muutama mainos.

  VastaaPoista
 6. Muutamaa muotiblogia tosta listasta "luen" vain kivojen kuvien ja kivojen tyylien takia, eli kuvia joista saan itselleni inspiraatiota pukeutumiseen jne. Usein myös vaikuttaa paljon blogin ulkoasu ja -näkö, kirjoitustapa : )

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)