30.1.2013

Wrist jewelry


Taas näitä alelöytöjä mut joo oon jo kauan himoinnu näitä Monkin ihania asusteita jotka lähtivät neljällä eurolla, sweet! Oiskohan näiden alkuperänen hinta ollut siinä 20€ paikkeilla joten 4€ ei jotenki tuntunu pahalta :) Pitää vaan vähän miettiä miten noita yhdistelis asuihin.

Igen lite reafynd men japp jag har länge dreglat efter dessa fina accessoarer från Monki som jag fyndade för 4€, sweet! Tror ursprungliga priset låg runt 20€ så jag tycker inte 4€ var så illa :) Måste bara fundera lite hur jag kunde kombinera dem till olika looks.


Wrist jewelry



6 kommenttia

  1. Anteeks oon kauhee alelöytö-matkija, mut mun on pakko saada nää! katoin kanssa täyshitasena näitä, eikä se hinta oikein innostanut.. Mutta nyt ostan! Oliko siellä vielä paljon noita?<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ei se mitään, hyvä jos inspiroin ostaan :) ite ostin ne viime viikolla Forumin Monkista ja sillon niitä oli kyllä varmaan 5 paria jäljellä, heti siinä kun tulee sisälle ja vasemmalle niin roikku siellä :D toivon mukaan niitä olis jommassa kummassa vielä! :)

      Poista
    2. Ai piru. Onkohan vaan enää lauantaina..Missä Helsingissä edes on Monkeja muuta kuin keskustassa kaksi..Hitsi kun en ehdi ennen lauantaita ostoksille. No mutta joo, kiitos taas tiedosta :-)

      Poista
    3. Jos ite satun oleen huomenna niiden lähettyvillä niin voin kävästä kattomassa tilanteen :D

      Poista
  2. Ainiin ja ei siellä Ginassa ollu enää niitä ihania maksimekkoja, mutta löysin pari muuta kivaa juttua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no höh :/ hyvä että löyty kumminki jotain :)

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)