3.1.2013

Style and Beauty by Lauren Conrad


Hyvää päivää kaikki! Torkuin taas kymmeneen aamulla ja oonki sit vaan ottanu rennosti. Mulla meni joulun jälkeen monta päivää sairasteluun joten tuntuu nyt ihanalta nauttia näistä vapaapäivistä :) Ajattelin tänään ottaa ja selailla näitä ihania Lauren Conradin kirjoja jotka sain joululahjaks. Vihdoinki ne on mun eikä tarvi aina netissä selailla. 

God dag alla! Snoozade igen till typ 10 och har sedan dess bara tagit det lugnt. Efter julen mådde jag dåligt i många dagar så nu känns det skönt att bara njuta av dessa lediga dagar :) Tänkte idag ta och bläddra i dessa fina böcker av Lauren Conrad som jag fick i julklapp. Äntligen är dem mina och behöver inte alltid surfa på nätet. 

7 kommenttia

 1. Hei mun on ihan pakko kysyy kun oon itsekkin kuolannu noitten perään ties kuinka kauan, mutta aina ne on loppunu kaikkialta niin pystyykö noita siis lukea vai netistä ? jos niin, niin mistä :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tännekki jos muut ihmettelee :) Eli täältä: http://thebeautydepartment.com/ oon lukenu noita kauneusvinkkejä ja mitä tilaukseen tulee niin www.adlibris.fi sivustolla on noita kirjoja hyvään hintaan :)

   Poista
  2. Hei kiitti paljon vastauksesta :))!!

   Poista
 2. Joko ehdit Beautyn lukea? Kannattaako ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo selailin kyllä läpi ja musta siellä on tosi kivoja vinkkejä :) Siellä kerrotaan ihan ihohoidosta, hiuksen hoidosta, kuntoilusta ja oikein syömisestä ja tietty paljon meikkijuttuja :) Musta kannattaa ehdottomasti ostaa jos tykkää tämän tyyppisistä kirjoista!

   Poista
 3. mä oon himoinnut näitä samoja kirjoja : ) Kannattaako ostaa?

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti jos lukee muutenki noista jutuista :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)