11.1.2013

Cosmopolitan article


Mut tekee ihan pienetkin asiat tosi iloiseks, varsinkin semmoset jotka yllättävät totaalisesti! Tämä asia ei nyt ollut kuitenkaan niin pieni juttu sillä COSMOPOLITAN oli kirjoittanut jutun jossa muun muassa mun blogi oli mukana :) Kiitos Cosmo tästä, on kunnia kuulua viikon inspiroivaan "tyyliblogi" kategoriaan sillä rakastan muotia! Niin ja hei muistakaa, oon edelleen mukana Cosmon tähtiblogi kilpailussa joten jos haluatte äänestää mua menkää TÄNNE  :)

Små saker gör mig jätte glad, speciellt något som totalt överraskar! Denna grej var inte så liten nämligen COSMOPOLITAN skrev en artikel där bl.a. min blogg var med :) Tack Cosmo för detta, är helt jätte glad att få höra till veckans inspirerande "stilblogg" kategorin eftersom jag älskar mode! Kom ihåg, jag är fortfarande med i Cosmopolitan bloggare tävling så om ni vill rösta på mig, klicka er HIT :)4 kommenttia

 1. Bongasin kans jutun muutama päivä sitten ja maininta osui kyllä niin oikeaan osoitteeseen! Blogisi on niin inspiroiva ja kerta toisensa jälkeen jään ihastelemaan upeita asuvalintojasi!

  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Noora, kiva kuulla :) Samoin sulle, hauskaa viikonloppua ♥

   Poista
 2. Hih, tää oli aikas huikee juttu! :)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)