18.1.2013

My blog went coookooo!


Eilen oli blogin kannalta kunnon paniikki päivä! Aamulla heräsin ja olin menossa kattoon blogia niin blogin tilalla oli pelkkä ruutu jossa luki että mun blogi on poistettu. Arvatkaa tuliko pienoinen shokki kun sitä omaa blogia ei ollu enää siellä. Noh aloin sit tutkiin asiaa ja lähetin asiasta viestin Google forumiin ja siellä kysyttiin onko mun sivuilla ollu jotain joka on sääntöjen vastaista. No eihän mitään semmosta ollut vaan luultavasti tämä koko häslinki synty Lookbookin sähläyksestä kun siellä oli ollut väärä hälytys ja mulla oli sivuilla linkki Lookbookiin jolloin munki blogi luokiteltiin vaaraks. Onneks siellä autettiin mua kovasti ja tänä aamuna kun katoin oli blogi palautettu ja oon tästä tosi ilonen! :) Jos joskus jotain vastaavaa sattuu teille, kysykää jos haluatte että autan :) 

Igår var det en panik dag för bloggen! Vaknade på morgonen och skulle kolla bloggen så stod det istället att min blogg har tagits bort. Gissa om jag fick panik när jag inte såg min blogg längre. Började bena ut problemet och kontaktade Google på deras forum och skickade ett meddelande om saken och där frågade de om jag har haft något på bloggen som bryter mot reglerna. Så var det ju såklart inte utan troligtvis hände allt detta på grund av ett missförstånd på Lookbook och eftersom jag hade en länk dit, kopplades min blogg till detta också. Tur att de hjälpte mig massor och på morgonen när jag kollade bloggen fanns den där igen och är så glad! :) Om något som detta händer er, kontakta gärna så hjälper jag :) 


Happy happy!


4 kommenttia

 1. Mä katoinki eilen et apua etkai oo poistanu sun blogia! mutta huh onneks se oli vain väliaikaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe joo kyllä tää bloggaaminen on vaan niin hauskaa puuhaa etten kyllä tätä vois nyt jättää väliin :)

   Poista
 2. Hui kauheeta! Joutuisin paniikkiin ja alkaisin itkemään tossa tilanteessa :D Noo mutta onneks sait blogisi takasin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo oli kyllä kyyneleet silmissä kun koko päivän odottelin että jokos se olis taas takas :D Onneks sit seuraavana aamuna kaikki oli taas normaalisti :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)