9.5.2012

TRESemmé Split Remedy


Nyt vähän hiusasiaa nimittäin huomasin eilen Tarjoustalossa että hyllyihin oli saapunut Tresemmén uusia tuotteita joiden pitäis poistaa kaksihaaraisia jopa 80%. Oli shampoota, hoitoainetta, seerumia ja hoitosuihketta. Tämä tuoteperhe herätti ehdottomasti mun kiinnostuksen sillä mullahan niitä kaksihaaraisia riittää ja toivoisin saavani pehkon parempaan kuntoon. Nyt kysynki onko jollakin jo näistä tuotteista kokemuksia tai ootteko kuullu näiden toimivuudesta jotain? :) 

Nu lite hårinformation nämligen jag märkte igår i Tarjoustalo att det hade anlänt nya Tresemmé produkter som skall ta bort kluvna hårtoppar upp till 80%. Det fanns shampoo, balsam, serum och balsamspray. Denna produktfamilj väckte mitt intresse eftersom jag har ju fullt med kluvna toppar så jag hoppas ju få mitt hår i bättre skick. Nu frågar jag er, har någon redan testat dessa produkter eller har ni hört något hur denna produktgrupp funkar? :) 


3 kommenttia

 1. No sen ainakin tiedän että tollaset aineet ei poista niitä kakshaarasia, sillä ne lähtee vaan leikkaamalla mutta noi saattaa ehkä ehkästä uusii :)

  VastaaPoista
 2. Joo en kyllä usko että noi voi poistaa kakshaaraisia tai muutenkaan korjata niitä, kakshaaraset kumminkin on kuollutta hiusta : p en oo koskaan luottanut Tresemmeen enkä koskaan vrm tuukaan, mulla on alusta asti ollu tosi epäilevä ja skeptinen fiilis Tresemmeen....

  Mutta joo, toi Maybellinen ripsari on kyllä ihan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä varmaan mikään muu niitä poista paitsi hiusten leikkaus, eniten haluaisin vähän sileämmät hiukset mut joo en oo itekkään kokeillu ennen Tressemme tuotteita joten ei oo hajuakaan niiden toimivuudesta :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)