18.5.2011

Nyt loppu leijonien syyllistäminen!!

Huomenta päivää! Kuulin aamulla sekä uutisista että radiosta kuinka tietyt ihmiset on lähteny syytteleen Suomen lätkäjoukkuetta siitä että alkoholin käyttö oli kohtuutonta kauppatorilla ja että leijonilla on tärkeä esikuva rooli. Oikeesti mistä tämäki mussutus on lähteny? Suurin osa suomalaisista on oottanu lätkän maailmanmestaruutta jo 16 vuotta ja nyt ku voitto vihdoin tuli kotiin nii ois sit pitäny viel vetää vesilinjalla kauppatorilla ettei nuoret lähe apinoimaan näitä pelaajia? Hmm, siis musta tää on täyttä roskaa koko valitus! Miettikääpä ite jos oisitte ollu pelaamassa 2 viikkoa lätkää ja voittanu koko homman, vieläpä 16 vuoden odotuksen jälkeen, olisitteko tosissaan vaan kohauttanu olkapäitä ja sanonu joo voitto tuli? Tuskinpa vaan. Kyl mä ymmärrän et aina vois rajottaa hieman mut mitään suurempaa vahinkoa ei nyt oo sattunu eikä todellakaan oo Leijonien käsissä se jos nuoremmat lähtee matkimaan vaan se vastuu on vanhemmilla. Sitä paitsi mistä lähtien on ollu okei lähtee matkimaan henkilöitä joilla on ikää ja lupa juoda laillisesti? Kyllä se kotoa pitää lähtee et nuoret tietää ettei saa juoda eikä edes leijonia matkiessa saa olla naama edellä jossai mudassa. Samalla tavallahan sitä kasvatetaan ettei saa ajaa autoa ennen ku on vähintään 18 + että ylipäätään omistaa ajokortin. Miks tää alkoholi juttu eroais millään tavalla tuosta? Sitä paitsi ku seurasin Kauppatorilla alaikästen juominkeja nii kyllä ne siellä oli ihan sekasin ennen ku leijonat edes saapu lavalle joten mistä tämä ryyppäminen on lähteny sit liikkeelle? No nimenomaan vanhoista pahoista tavoista ja trendeistä jotka pyörii nuorten keskellä eikä mistään leijona esikuva hömpistä!! 

Oikeesti antakaa poikien nyt olla, jumankekka voitettiin kultaa, eikö se merkitse mussuttajille mitään? :D Eka kitistään et voi voi voi ku Suomen pitäis voittaa, sit ne voitti, Nurminen heitti ilmaveivit, Salmela halaili Tarja Halosta kun omaa äitiään ja paitoja lähti sinne tänne ja siitä tuliki sit ongelma tietyille ihmisille. Ja kuten Jalonenki sano haastattelussa että tämä nimenomaan oli poikkeustapaus jolloin voitosta otettiin kaikki irti eikä se tarkota sitä et Suomipojat on päissään joka päivä. Ite pidin tätä juhlimista vaan humoristisena enkä todellakaan usko että tämä mitenkää vaikuttais huonolla tavalla leijonien maineeseen, päin vastoin pojista ollaan ylpeitä, minä ainaki oon 110% OOTTE PARHAITA JA EDELLEEN MUN ESIKUVIA :) Nii ja PS kyl muissaki maissa riehaannutaan näin jos tulee suurin voitto kotiin, ei tämä mikään Suomi-ilmiö oo :D

Godmorgon god dag! Hörde på morgonen både från nyheterna och radion att vissa människor har börjat skylla Finlands hockeylag för det att alkoholbruket på torget var för mycket och att Lejonen är förebilder för unga. Seriöst varifrån har detta bullshit kommit upp? Största delen av Finlands befolkning har väntat på hockey guldet redan i 16 år och nu när vinsten kom så borde man ha druckit vatten på torget så att ingen av minderåriga skulle börja apa dessa spelare? Hmm jag tkr klagomålet är helt onödigt! Tänk själva om ni skulle ha varit och spelat i 2 veckor och slutligen vunnit hela skiten, ännu efter 16 års väntan, skulle ni bara ha tagit det lugnt och sagt att nu vann vi? Jag säger nog knappast. Jag vet att alltid kunde man ju lite dämpa ner men inga problem har nu uppstått och det är inte på hockeylagets ansvar att se till att minderåriga inte börjar härma dem utan ansvaret hör till föräldrarna. Dessutom sedan när har det varit okej att börja härma människor som har ålder och rätt till att dricka? Det måste ju komma upp hemma att det är olagligt och förbjudet att dricka som minderårig och att man inte får härma lejonen fast det vore coolt. På samma sätt blir man lärd att man inte får köra bil förrän man fyllt 18 + att man överhuvudtaget har ett körkort. Varför skulle detta med alkohol vara något helt annat? Dessutom när jag följde med alla minderåriga på torget så var de otroligt fulla redan före ens lejonen kom till torget så varifrån har drickandet fått sin början? Jo från dåliga vanor och trender som snurrar runt i minderårigas kretser och inte några lejon förebilds grejer!!

Seriöst lämna killarna ifred nu, vi vann ju guld liksom, betyder det inget för gnällmånsarna? :D Först gnäller man att oj oj kan inte Finland vinna hockey vm och sedan kommer vinsten, Nurminen snubblar på röda mattan, Salmela kramar Tarja Halonen som om hon vore hans mamma och tröjor slängdes hit och dit och detta blev ett problem för vissa. Och som Jalonen sa i en intervju att detta handlade om ett undatagsfall då alla ville fira vinsten till topp men det betyder inte att lejonen vore onyktra varje dag. Själv tyckte jag att firandet var humoristiskt och tror inte att detta påverkar lejonens rykte på ett dåligt sätt utan tvärtom människorna är stolta över dem, jag är iaf upp till 110% NI ÄR BÄST OCH FORTFARANDE MINA FÖREBILDER :) Och OBS! Nog skulle man festat på samma sätt i andra länder om de skulle ha vunnit, inte är detta någo Finland-trend :D  

 

2 kommenttia

 1. Joo tosiaan jos vähän olis voinu rajoittaa, niin ei se tarkoita että vesilinjalla olisi pitänyt olla. Ja mitä telkusta katoin, niin siellä eturivissä oli pikkupoikia fanittamassa Leijonia Suomen lippu maalattuna naamaan.

  Olis edes jotain arvokkuutta voinu olla siellä lavalla, varsinkin kun pressa vieraili siellä kanssa. Kehtaisitko itse esiintyä pressan edessä överikänneissä?

  Kyllä juhlia saa, ja pitääkin, mutta ne överit ois voinu vetästä sen jälkeen kun poistuu lavalta. Ottaen huomioon, että kaikki henkilöt ei edes aluksi selvinny sinne lavalle asti.

  Ilmeisesti joidenkin mielestä juhliminen on juhlimista vaan sillon kun vetää överit.

  Jos mä olisin maajoukkueessa ja tietäisin että pikkutytöt ja -pojat fanittaa mua ja mun ilmaveiviä ihan satanolla, en mä menis niiden eteen perseet olalla riehumaan. Vetäsin perseet sitten kun ollaan omassa seurassa.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: No onhan se totta et tasavallan presidentin edessä ei noin sais riehua mut niinku sanottu siel oli vaan pari ihmistä joilla meni överiks, loppujen lopuks pieni prosentti niistä kaikista :) Enkä mä nyt varmaa menis tuossa kunnossa mihinkää itekkää ku en tosiaa oo semmone joka vetää övereitä mut ku se on iha normaalia et joillain menee överiks nii sille ei vaa voi mitään. Eikä juhliminen oo siitä määrästä kiinni, voi vaikka olla sit vesilinjalla mut se et lähetää kauheena haukkuun nii emmä sit tiiä, ihmisiä ne on nekin :)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)