20.5.2011

Me and my hair


Siis musta tuntuu et mun hiukset on nii järkyttävässä kunnossa ku vertaa aiempiin kuukausiin ja vuosiin et piti oikee alkaa käydä läpi vanhoja kuvia jossa hiukset on hyvin :D Pitäis leikata kuolleet latvat pois ja muutenki heittää hiusnaamio päähän. Onko teillä hyviä tuotteita käytössä jotka on just suunniteltu huonolaatuisille hiuksille?


Alltså det känns som om mitt hår är som värst jämfört med de övriga månaderna och åren att jag riktigt var tvungen att gå igenom gamla bilder där håret ser bra ut :D Borde klippa döda toppar bort och slänga en hårmask i huvudet. Har ni bra produkter att rekommendera för slitet hår?


Good hairdays

4 kommenttia

  1. Seerumi on aina pelastaja, se silottaa hiukset ja suoristaminenki sujuu paljon paremmin : ) iteltä löytyy Toni & Guy seerumi ja se on ihan hyvä, tosin vähän kallis mutta kestää kyllä kauan koska on sen verran iso puteli. Sitten on paaljon paljon kehuttu http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Deep-Penetrating-Reconstructor-Treatment-for-Damaged-Hair-150ml <- itte ton tilasin ja vissiin kaks kertaa käyttänyt ja kyllä on tuntunu ihanalta hiukset sen jälkeen : ) joku kertoi yhellä palstalla, että kampaajakin oli kehunut että hiustenlaatu oli parantunut. Ja nyt kun itte satsasin vähän kalliimpiin pesuaineisiin, niin huomaa eron.. Feeluniquella on tosi hyvään hintaan esim. Tigin pesuaineita ja vaikka mitä, niitä suosittelen : ) mulla menee omat hiukset tosi huonoon kuntoon äkkiä, eikä siihen auta kun se että käy leikkauttamassa/ siistimässä latvoja jne, ja esim. että heti leikkauksen jälkeen laittaa seerumia joka ilta hiuksiin, mulla jelppas se!

    VastaaPoista
  2. Oletko käynyt joskus kauneusleikkauksessa? Nenäsi ja huulesi eivät näytä luonnollisilta... :/

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: En oo koskaan ollu kauneusleikkauksissa, mulla ei koskaan ois varaa xD mut harmi jollei ne näytä luonnollisilta sillä omat naturellit ovat sekä huulet että nenä :) :D

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)