30.8.2014

Back to trench


Ah viikonloppu! :) Työtäyteisen viikon jälkeen tuntuu mukavalta kun on viikonloppu. Näin eilen pitkästä aikaa Milkaa ja käytiin kaupungilla. Kävin H&M Home puolella ostamassa äitille ja siskolle vähän juttuja ja itselle ostin Cubuksesta harmaan kaulahuivin :) Otettiin sit samalla asukuvia kun kerran kaupungilla pyörittiin. En ollu pitkään aikaan käyttäny mun trenssiä joten se sai tulla mukaan. Alla mulla oli uusi leokuosinen paita ja mustat farkut. Niin simppeli asu mutta toimiva :) MUISTAKAA KÄYDÄ ÄÄNESTÄMÄSSÄ OMAA TYYLIGURU SUOSIKKIA TÄÄLLÄ (ITSE KILPAILEN NUMEROLLA 12 )

Oh, veckoslut! Efter en vecka med arbete, känns det skönt att ha veckoslut. Såg Milka igår och vi drog till stan. Var och skaffade från H&M Home lite grejer åt mamma och syrran och åt mig själv hittade jag en grå halsduk från Cubus :) Passade också på att ta outfitbilder på stan. Hade inte på länge använt min trenchcoat så det blev den jackan tillsammans med min nya blus och svarta jeans. En simpel look som funkar :) KOM IHÅG ATT RÖSTA PÅ ER FAVORIT STILGURU HÄR (SJÄLV TÄVLAR JAG MED NUMMER 12 )











// Shades, Jacket, Blouse, Jeans: H&M // Sneakers: Nike Air Max // Bag: Handmade from Rome // 



3 kommenttia

  1. Tuo trenssi sopii Sinulle kuin nyrkki silmään. Tyylikkyys, hienostuneisuus ja aistillisuus ovat määritelmiä, jotka tulevat mieleeni kuviasi katsoessani. T: Safarityylisen pukeutumisen vankkumaton kannattaja.

    VastaaPoista
  2. Noi nike air maxit on kyllä edelleen niin nappivalinta sulle! Mistä sä noi siis tilasit? Tai ylipäätään, mistä ne hankit? Itselle noi ois tosi hyvä hankinta ja para-aikaa mietinkin, että minkälaisia etsisin. Mutta noi on vaa ihanat<3 oot myös itse tosi kaunis ja ihan todella inspiroiva!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin ne urbanoutfitters.fi:stä alennusmyynneistä :) Ite oon ollu noihin tosi tyytyväinen ja voisin kyllä omistaa valkoiset ja mustatkin :D Joo kannattaa miettiä minkä väriset ja malliset on eniten sun mieleen. Kiitos kivasta kommentista :)

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)