11.11.2013

Natural beauty by Jurlique!Sain muutama viikko sitten ihanan paketin MN-Brandsiltä joka sisälsi upeita JURLIQUE ihonhoitotuotteita. Jurlique on Austraalialainen brändi jonka arvoihin kuuluvat laadukkaat ja luonnolliset ainesosat. Siten Jurlique on sitoutunut käyttämään tuotteissaan vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita. Parasta on se että jokaiselle ihotyypille löytyy omat tuotteet. Itsellä on epäpuhdas ja rasvoittuva iho mutta on myös tärkeää kosteuttaa tätä nassua joten sain kokeiltavaksi kosteuttavia tuotteita. Julkkismaailmassa Jurlique on myös todella suosittu sillä muun muassa Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Mischa Barton ja Kim Kardashian käyttävät kyseisiä tuotteita. Jos kiinnostaa mitä Jurlique tuotteita he käyttävät, kurkatkaa TÄNNE. Tämä postaus on toteutettu yhdessä MN-Brandsin kanssa. 

Fick för några veckor sedan ett härligt paket från MN-Brands som innehöll JURLIQUE hudvårdsprodukter. Jurlique är ett Australienskt brand som värdesätter kvalitet och naturliga ingredienser. Därmed garanterar Jurlique att använda minst 95% naturliga ingredienser i sina produkter. Bästa är dock att varje typ av hy har sina egna produkter. Själv har jag en oren, fet hy men det är viktigt att återfukta även oren hy så jag fick fuktgivande produkter att testa. Jurlique är även populär bland kändisarna så som Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Mischa Barton och Kim Kardashian. Om du är intresserad av att kolla upp vilka Jurlique produkter de använder, klicka dig HIT. Detta inlägg är gjorts i samarbete med MN-Brands.

1. Herbal recovery faceoil on hoitoöljy joka sisältää antioksidanteja ja auttaa häivyttämään juonteita ja kirkastaa ihoa. / Herbal recovery faceoil är en vårdande olja.

2. Love Balm on kosteusvoide joka kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa. Sisältää E-vitamiinia, oliivi-, saflori- ja soijaöljyä. / Love Balm är en fuktgivande kräm som återfuktar och skyddar torr hy.

3. Replenishing foaming cleanser on vaahtoutuva meikinpoistotuote joka tasapainoittaa kuivaa ihoa / Replenishing foaming cleanser är en ansiktstvätt skum som balanserar torr hy.

4. Daily Exfoliating cream on syväpuhdistava ja uudistava kuorintavoide. Voide sisältää seesaminsiemeniä, kauraa, manteleita ja venhänleseuutetta. / Daily Exfoliating cream är en djuprengörande och förnyande scrubbkräm. Krämen innehåller sesamfrön, havre, mandlar och havrekli. 


Ootteko kokeillut Jurliquen tuotteita / 
Har ni testat Jurliques produkter?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)