17.11.2013

Dress code: Inspiration!


Moi kaikki! Eilen lähettiin Milkan kanssa Indiedays Inspiration Blog Awardseihin ja oli yks parhaimpia iltoja missä oon ollut! :) Sekä vanhoja että uusia blogituttavuuksia pääsi moikkaamaan illan aikana ja keskustelemaan kaikesta. Voitte kuvitella kun käveli koroissa monta tuntia tuli siinä jossain vaiheessa seinä vastaan ja haluttiin Milkan kanssa mennä istuun. No samalla törmättiin Andreas Wijkiin ja Angelica Blickiin joten päästiin sit puhuun niiden kanssa. Angelicalla oli kans jalat sen verran kipeenä niin jäi meidän kanssa leputteleen jalkoja ja samalla jutteleen :) Ruotsalaiskaksikko oli energiaa täynnä ja molemmat niin mukavia että juttua riitti kunnolla! Ja yks iso kysymys, miten voi näyttää noin hyvältä? :D Iso kiitos Indiedaysille illasta ja kaikille ihanille henkilöille joiden kanssa pääsin juttelemaan.

Hejsan alla! Igår drog jag med Milka till Indiedays Inspiration Blog Awards och måste säga att det var en av bästa kvällar jag varit på! :) Fick hälsa på både gamla och nya bloggkompisar och diskutera under kvällen om allt möjligt. Ni kan tänka er hur ont man fick i fötterna efter några timmars mingel i klackar, så i ett skede sa fötterna stopp och jag och Milka bestämde oss att sitta lite. Samtidigt fick jag chansen att tala med Andreas Wijk och Angelica Blick så det blev en hel del snack. Angelica ville också vila fötterna så hon blev och diskutera med oss :) Alltså dessa två har en sådan energi och är så otroligt trevliga att det fanns massor att tala om! Och en stor fråga, hur kan man se sådär bra ut? :D Ett stort tack till Indiedays för hela kvällen och alla fina som jag fick tala med.
20 kommenttia

 1. Voi vitsi mähän juttelin sulle eilen, mut tajusin vasta nyt se kun katoin näitä kuvia :-D ♥ Oli kyllä ihana ilta, ja sä olit hurjan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh joo :) Voi kiitos samoin kuule! :) ♥

   Poista
 2. ööö noi sun ripset?

  VastaaPoista
 3. Niin siis onks noi tyypit sellasii jotka blogikirjoituksilla yrittää tulla kuuluisiksi? En ole koskaan kuullutkaan noista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat on tosi tunnettuja blogeistaan mutta blogien lisäks Andreas työskentelee musiikin parissa ja Angelica tekee tosi paljon muotijuttuja, ihan huipputyyppejä! :)

   Poista
 4. Musta noi ripset on just mageet, silmiin pistävät! Harmi etten itse päässyt paikalle. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo halusin vähän extra glamouria :D Joo huomasin ettet ollu siellä :/

   Poista
 5. Jep, mustat ripset aivan täydelliset!!! (: upeita ihmisiä varmaan, oli kyllä varmaan mahtavaa. Blogit kyllä kannattaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo siis oli niin mahtavaa päästä moikkaan kaikkia :)

   Poista
 6. De va super att träffa dej!:) O fina bilder ha du tagi!

  VastaaPoista
 7. en kestä kuinka kaunis toi anglica on... :-D huh, upee nainen!

  VastaaPoista
 8. Saitpa sä hyviä kuvia! Mä mietin, et oliks siellä savua vai miks mun kuvat oli ihan sumeita, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joo onneks sentää jotku onnistu :D Mullaki oli kyllä seassa jotain tosi sumeita,en tiiä oliks se valo kans vaan niin huono! :D

   Poista
 9. heii ihania kuvia lauantailta! oli kiva tavata! :)

  VastaaPoista
 10. Siis ootko sä oikeesti noin idiootti muija? :DDDDD Niitä tekoripsinauhoja saa ja pitää lyhentää oman silmään sopivaksi! Ihan vitun noloo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm joo lyhensin niitä sivusta centin verran mut noi oli h&m:n über pitkät ripset, siks näyttää tuolta :) joten jos sun mielestä ne ripset on nolon näkösiä, kannattaa varmaan mennä kauppaan haukkuun :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)