14.8.2013

Nelly Shopping


Iltaa iltaa! Kävin vähän NELLY.COMISSA tekemässä alelöytöjä! Oon kauan kattonu molempia tuotteita mutta joka kerta kun oon aikonu tilata jomman kumman, niitä ei oo ollu valikoimassa. No nyt sain vihdoin itselleni noi kauan halutut kengät by Angelica Blick. Lisäks kiva muovinen laukku :) Tämä postaus sisältää mainoslinkkejä.

God kväll god kväll! Var och fyndade lite på NELLY.COM! Har länge kollat på båda produkterna men varje gång jag har funderat på att beställa någon av dessa har de typ tagit slut. Nu fick jag då äntligen skorna by Angelica Blick. Dessutom en nice plast väska :) Detta inlägg innehåller reklamlänkar.
Like my shopping? :)


8 kommenttia

 1. Voi video noi kengät on nätit! siis aivan ihanat. ja toi kassi tällasen päivän perusteella varmasti mitä tätevin :)! Sataa sataa ropisee hehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoksia :) joo muovikassi saa varmaan tulla mukaan joka paikkaan jos tämmöset sateet jatkuu :D

   Poista
 2. Noi kengät taas! ahh, täykyt!

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Miulla on tuo kassi läpinäkyvänä, se on muuten kiva mut se on ihan TÖRKEEN kovaa muovia, siis sellanen et se ei yhtään muotoudu vaikka sisällä ois jotain isompaa :--( se on sellanen tönkkö vaan, ja käsiin sattuu nuo kahvat :--D muuten kyl kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, mä kun just luulin että on semmosta kivaa muovia mut nojoo onneks ei maksanu paljoa :D

   Poista
 4. Vähän ihanat kengät, sopii ihan täydellisesti syksyyn!

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)