13.8.2012

Questions/Answers about my style part 5Mainitse 3 bloggaajaa, joiden tyylistä saat inspistä/muuten vain tykkäät?:) / Nämn 3 bloggare vars stil du får din inspiration av eller gillar övrigt? :) 


1. Angelica Blick

Mua inspiroi eniten tällä hetkellä ihana Angelica Blick! Arvostan hänen uskaliaisuuttaan kokeilla erilaisia asukokonaisuuksia ja kuinka hän aina onnistuu :) Angelica on mulle todellakin tyyli-ikoni! / Blir för tillfället mest inspirerad av den sköna Angelica Blick! Uppskattar hennes modighet att testa olika outfits och hur hon verkligen alltid lyckas :) Angelica är en stilikon för mig! 


2. Fanny Lyckman

Fanny Lyckman on kyllä semmonen tyylilyyli että alta pois! Oon melko kauan seurannut Fannyn pukeutumista ja ollut aina yhtä äimänä. Ihanat asut, upeat kuvat, inspiroiva nainen! :) / Fanny Lyckman är nog en sådan stilmedveten tjej att det är bara att se upp! Har ganska länge följt Fannys stil och varit alltid lika övertygad. Härliga outfits, otroliga bilder, inspirerande kvinna! :) 

3. Kenza Zouiten


Valitsin Kenzan myös tähän top kolmoseen sillä hänen pukeutuminen on tyylikästä mutta on välillä arkisempaa joihin monet voi samaistua. Välillä on vain mukava kun tyyli on yksinkertaisen inspiroiva ja siinä Kenza on hyvä :) / Valde Kenza i min topp 3 eftersom hennes outfits är snygga men är ibland lite vardagligare som många kan identifiera sig till. Ibland är det skönt när stilen är simpelt inspirerande och det lyckas Kenza med :)Mikä on luottovaatteesi? / Vad är ditt MUST plagg?
Jos rajaan luottovaatteeni yhteen vaatekappaleeseen, valitsen mun mustat farkut :) Ilman niitä ei kyllä tulis yhtään mitään. Ne voi yhdistää vaikka mihin ja on niin mukavat päällä! / Om jag begränsar mitt must have kläder till ett plagg väljer jag mina svarta jeans :) Utan dem funkar inget. Man kan kombinera dem med typ allt och dem sitter så bra på!  Mitä vaatetta et ikinä laittaisi päällesi? Vilket plagg skulle du aldrig bära? 

Semmonen BIG NO NO mitä en koskaan laittais päälle on kyllä kaikki mini hameet jotka ei edes peitä pyllyä kunnolla :D Niissä ei oo mitään hyvännäköstä, näyttää vaan naurettavalta :) / En BIG NO NO som jag aldrig skulle bära vore minikjolar som inte ens täcker rumpan ordentligt :D Dom har ingenting bra, ser bara löjligt ut :) 


4 kommenttia

 1. Toi on kyllä aika törkeen näköstä, jos on noin lyhyt hame :D En kyllä kans ite ikinä pistäis noin lyhyttä hametta!

  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, siks se onki mun kielletyllä listalla :D

   Poista
 2. Great post! Totally agree with you about the short skirts! haha!

  Jess xx

  http://sisko-blog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)