7.8.2012

New Zara Heels and a summer look


Tänään on ollut aika rasittavan raskas päivä. Palkan kanssa jotain ihme ongelmia eikä mulla oo about yhtään rahaa tilillä.. Miks pitää olla näin että tietyt saa niin helposti töitä ja toiset itkee ittensä uneen kun stressaa töiden haku niin kauheesti. No pistin taas pariin paikkaan hakua, jospa nyt olis mun vuoro? Mut näistä asioista Kroatiasta löydettyihin korkoihin ja asukuviin :) 

Idag har det varit en riktigt irriterande bajsdag. Lönestrul och jag har typ inga pengar alls på kontot. Varför skall det vara så att vissa får jobb sjukt lätt och andra får gråta varje kväll till sömns när man sitter och stressar med att söka jobb. Gjorde ett par jobbansökan igen, vore det nu min tur då? Från dessa saker till högklackade jag hittade från Kroatien och outfitbilder :)


Heels and outfit// Sunnies: H&M // Dress: Monki // Shoes: New Yorker // 


12 kommenttia

 1. Anna toi sun mekko!! Apua se on ihana!<3 Ja ihan hirveesti tsemppiä työnhaun kanssa, sinnikkäästi kun vaan jaksat hakee niin varmasti jossain kohtaa tärppää :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
 2. Sjukt snygga klackar! Och jag vet vad du menar, men teo på dig själv lika mycke som andra gör och våga visa vad du kan!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack :) det måste man väl göra :)

   Poista
 3. Onnea työnhakuun! Varmasti jossain kohtaa tärppää.

  Ihanat nuo sinun leotossut! Tekisi mieli itsekin repäistä ja hankkia jotkut tuon tyyliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toivotaan :) joo löysin ne hyvään hintaan ja on jalassa niin mukavat :)

   Poista
 4. Onnea työnhakuun täältäkin<3 Muistan ite, kun hain semmoset 5 kuukautta duunia eikä napannu mistään, stressas niin helkkaristi kun muutto vaan lähesty eikä rahaa ollu ollenkaan. Sit onneks sain "suhteilla" töitä, mut ilman tätä mestaa niin oisin varmaan edelleenki työttömänä enkä tosiaan tiiä millä eläisin! Se oli kauheeta kun stressas ihan sairaasti. :/ Mut kauheesti tsemppiä, kyllä se sieltä tärppää !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi kiva kun toivotte mun puolesta :) toivon mukaan tärppää kohta :) <3

   Poista
 5. Lovely dress and you look so pretty! :)

  http://kadddii.blogspot.com/

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)