24.10.2011

Readers coming and going - minne te lukijat katoatte? :D


Aloin tässä miettiä yhtä juttua nimittäin teitä lukijoita. Yhteen aikaan oli 102 lukijaa ja nyt on 99. Eilen luku oli noussu 101. ja nyt taas ollaan siinä 99. Mietin tässä että alkaako lukijat kyllästyä vai mikä on :D Siks ajattelinki kysyä teiltä mikä mun blogissa kiinnostaa ja mistä haluaisitte tietää enemmän? Haluun blogini olevan semmonen joka teitä lukijoita miellyttää ja että teijän mielestä on kiva lukea päivittäin mun blogia :) Joten shoot, ehdotuksia ja mielipiteitä :) 


Började fundera på en grej nu, nämligen på er läsare. En tid hade jag 102 läsare, nu är ni 99. Igår var jag uppe i 101 och nu igen i 99. Funderade här ifall mina prenumenanter har blivit uttråkade eller vad händer :D Därför tänkte jag fråga er vad som ni tycker att är intressant i min blogg och vad vill ni veta mera om? Vill att min blogg skall vara sådan som är intressant för er läsare att läsa dagligen :) Så shoot, förslag och åsikter :) 

Outfits
Hair & Beauty


Fashion 


3 kommenttia

 1. käytän samaa naamarasvaa:) tarjoustalo<3:D

  VastaaPoista
 2. no ainakin itte tykkään tästä tälläsenä :)
  itsestä huolehtimisesta, liikunnoista, ravinnosta tms. ois tietysti kivaa lukea, muttei tietenkään jos et haluu niistä tänne kirjottaa!

  VastaaPoista
 3. Uskon että bloggerkin voi sekoilla noiden lukijoiden kanssa:( Mullakin joskus vaihtelee jatkuvasti noi lukijat.

  Muista, että teet tätä siksi, että tykkäät tästä♥ Mä oon ainakin just aina tykänny sun uniikista tyylistä pitää blogia:)

  Ymmärrän tietysti, että toi 99-100 on ärsyttävää, mut ehkä saat pian taas pari vakkarilukijaa jolloin lukijamäärä jää pysyvästi yli sataan;)

  Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)