12.8.2011

Pink scarf


Tänään on ollu vähä kummallinen päivä. Mun piti mennä kaupungille äidin ja siskon kaa mut sisko pääsi työhaastatteluun yhtäkkiä ja ite olin hoivaamassa kahta siilinpoikasta. Huomasin ku olin ulkona et toinen niistä ei ollu kunnossa ja eihän se ollu vaan se kuoli :/ No vein sen metsään koska meijän pihalla pyörii aina kissoja enkä halunu et joku niistä liiskaa sen. Se toinen oli sit ihan poissaoleva tän jälkeen ja hakeutu jalan viereen nukkumaan ja lämmitteli auringossa. No nyt se on onneks virkeempi. Oon niin eläinrakas ettei ollu kauheen mukavaa nähä ku se poikanen kuoli mut se oli jotenki sairas :/ Nyt kumminki tarjoon teille asukuvia ja lähenki kattoon tv:tä jonka jälkeen katotaan äidin ja siskon kaa Just Go With It leffaa.


Idag har det varit en lite konstig dag. Skulle dra till stan med mamma och syrran men syrran blev plötsligt kallad till intervju och själv tog jag hand om två igelkottsungar. Märkte när jag var ute att andra av dem var inte okej och det var den inte utan dog :/ Tog och förde den till en liten skog eftersom på vår gård snurrar det det massor av katter och ville inte att ngn får den. Den andra av dem var helt borta efter detta och sökte sig brevid min fot och somnade där och värmde sig av solen. Nu är den mycket piggare. Är en sådan djurvän att det var nog inte trevligt att se den ena dö, men den var på ngt sätt sjuk :/ Men här har ni nu lite outfitbilder och ska själv dra o kolla på tv och sedan blir det Just Go With it filmen med mamma och syrran.






Scarf: Gina Tricot // Sunnies: H&M // Shirt: JC // Jeans: Dr Denim // Bag: H&M // Shoes: Monki



6 kommenttia

  1. Ihana pinkieee, piristää kivasti asua. :)

    VastaaPoista
  2. You look so pretty!!
    Buen fin de semana, guapa!
    Besos, desde España, Marcela

    VastaaPoista
  3. lovely outfit dear. you look great. :D wanna follow each other?

    VastaaPoista
  4. kiva toi huivi, sopii just muuhun asuun, mikä itsessään on neutraali.. :)

    VastaaPoista
  5. Onko kukaan sanonut koskaan, että näytät vähän lady gagalta? :D Mulla tuli tästä postauksesta ihan sellanen fiilis :D

    Ja ihana toi kaulahuivi! Pirsitää mukavasti asua :)

    Anniina

    VastaaPoista
  6. Lovely outfit & cute blog! Following now :) Please check mine out and follow back if you like! xoxo

    http://beautyjusticehappiness.blogspot.com/

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)