31.8.2011

Cute elephants in Copenhagen


Kun oltiin kesällä Kööpenhaminassa, siellä törmäs norsuihin kaduilla. Kesän aikana oleva kulttuurihanke oli oikein kiva sillä ensimmäisten norsujen jälkeen sitä etti innolla missä niitä ois lisää :D Tässä teille kuvia näistä söpöläisistä!


När vi var på sommaren i Köpenhamn, krockade man med elefanter på gatorna. Denna kulturgrej som fanns på sommaren var riktigt nice eftersom när man hade sett dom första elefanterna, letade man ivrigt efter flera :D Här har ni bilder på dessa sötisar!


When we visited Copenhagen in July you ran into elephants on the streets. It was some kind of a cultural thing and we got so excited about those elephants so we began searching for those. Here are some pics of these cuties!


Elephants in Copenhagen3 kommenttia

 1. Olin kerran Hollannissa eläintarhassa ja siellä oli tismalleen samanlaisia:D Oli ne hauskoja, kun oli kaikenmaailman erilaisia. Mun host-äiti kuvas jokaisen ja sillä täytty muistikortti niistä ja se oli sit ihan surullinen kun ei voinu ottaa enää lisää kuvia:D

  -Anna

  VastaaPoista
 2. Ihania noi norsut! Turussa on tällä hetkellä vähän saman tapaisia mursuja siellä sun täällä mutta noi on paljon söpömpiä :D

  VastaaPoista
 3. oo, upea tuo moniväriraitapaita !

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)