10.8.2011

Nyt löytyy tuubikaulahuiveja joka suunnasta


Muistan että viime syksynä tuli aika paljon kysymyksiä mun siniseen tuubikaulahuiviin liittyen ja sinä syksynä niitä ei kauheena ollu. Nyt voin ilolla kertoa että niitähän on eri värisiä ja myös erilaisissa materiaaleissa :) Poimin netistä mun lemppareita, pitää varmaanki mennä ostaan jossain vaiheessa :D Voin lämpimästi suositella semmosia sillä niistä voi tehä kätevän hupun tai miksei jopa asunki.


Kommer ihåg förra hösten att jag fick en del frågor gällande min tubhalsduk och den hösten fanns dem inte så mkt. Nu kan jag dock glatt berätta att man hittar sådana i olika färger och materialer :) Plockade mina favoriter från nätet, måste väl gå och köpa i ngt skede :D Kan varmt rekommendera sådana eftersom man kan forma dem som huvor eller varför inte ngn outfit. 



Neutrals



Colors

Darker


Oma henkilökohtainen suosikki näistä on Gina Tricotin pinkki tuubihuivi. Itse asiassa kävin jo kaupassa kokeilemassa joten taidanpa sen ostaa :) Mikä/Mitkä on teijän suosikki/suosikit?


Min personliga favorit av dessa är den pink färgade från Gina Tricot. I själva verket har jag redan varit i butiken och testat den så jag tror jag köper den :) Vilken/Vilka är er favorit/favoriter?



2 kommenttia

  1. Kaikki on kivoja! :) toi värikäs on jotenki hauska..

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos : >

    muistan kun oon aina nuorena teininä inhonnu huiveja yli kaiken, nyt rakastan niitä ja talvella; mitä paksumpi ja lämpösempi = sitä parempi ; D

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)