25.2.2009

Ruotsalaiset bloggaajat

Huomenta kaikki! Oon nii väsyny ettei mitää rajaa mut nojoo nyt sille ei vaa voi mitää. Vedän tässä samalla aamiaista ja laittaudun koulua varten :) Tänää tosiaan alkaa koulu 9.15 ja loppuu 21 :S 12 tuntii on kyl vähä liikaa, iha sama vaikka meillä onki ruoanlaittoo mut kumminki.


Aattelin vähä pistää linkkejä tunnetuista ruotsalaisista blogeista joita luen päivittäin :)


Kenza Zouiten: http://kenzas.se/ : Tätä blogia luen joka päivä koska sitä on helppo seurata, eikä Kenza kirjota monimutkaisia asioita. Lisäks mun mielest Kenza on erittäin kaunis ja on kiva nähdä mitä tyttö on päättänyt nyt ostaa :D


Isabella Löwengrip: http://www.blondinbella.se/index.aspx : En tiiä paljonko seuraatte mut Isabella on tämä "Blondinbella" ja hän on itse asiassa onnistunut hyvin vaikuttamaan blogillaan. Kirjoittaa muodista, omasta elämästä ja ennen kaikkea esim politiikasta ja semmoisesta sillä Isabella on erittäin kiinnostunut semmosista asioista. On ollut jopa mukana Let's Dance (Suomen Tanssii tähtien kanssa) ohjelmassa :)


Elin Kling: http://kanal5.se/web/stylebykling/1 : Hän on malli ja kirjottaa omasta elämästä, muodista, omista löydöistä jne.


Sofi Fahrman: http://blogg.aftonbladet.se/22226 : Tämä blogi on aika monipuolinen ja Sofi tietää todellaki mistä puhuu. Jos haluutte nähä eri muotinäytösten klippejä, tai ku Sofi tapaa julkkiksia nii lukekaa :)


On vielä monta joita luen mut nyt aamulla en ehi kirjottaa joten jatkan listaa sit illalla :) Sanokaa jos luette jotain noista mainituista ja miks? :)
Saattaa olla että oon tämmöne pelleilijä sit ku alkaa väsyttää illalla ku tehää ruokaa :D Mut hauskaa pvää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)