3.2.2009

"jutun" tietämättömyysAloin täs miettiin yhtä juttua liittyen rakkauselämään. Useimmat teistä varmaa tietää sen tunteen, kun ei todellakaan tiedä mitä toinen osapuoli ajattelee "teistä". Se tunne ärsyttää, sillä syntyy epävarmoja ajatuksia omaan kalloon, joista suurin osa on bullshittiä,vainoharhaisuuksia, tietämättömyyden takia. Mitä siis tehdä? Mitä tulee rakkausasioihin, täytyy vaan sanoa ettei kaikki neuvot aina päde kaikkiin. Poikkeuksia löytyy, sillä kaikki ovat erilaisia. Mutta eri vaihtoehtoja tähän pulmaan.


1. Kysy suoraan että mikä homman nimi on :D (saattaa sinänsä olla riski sillä toinen osapuoli voi mahdollisesti pelästyä, ja sit tulee dissaus)


2. Etene hitaasti mutta varmasti (jos kärsivällisyyttä ei sulla löydy, saattaa olla hermoja raastava keino)


3. Tarkkaile toista osapuolta ku vietätte aikaa (jos ei osaa lukee toista ihmistä oikein saattaa mennä arvaukset iha avaruuteen)


4. Puhu kavereiden kaa ja kysy mielipiteitä, kerro teidän yhteisestä ajanvietosta ( Eivät kaveritkaa aina oo oikeessa, mutta mielen purkaaminen auttaa aina) (Mulla on ainaki yks ihminen,Jemina joka tajuaa mua paremmin ku mitä mä ite :D )

Mitä keinoa käytät ite mieluiten? :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)