31.8.2015

L and A


Ihanaa kun tänään vielä tuntui kesäiseltä eikä ollut kylmä kävellä pelkässä mekossa. Tulee kyllä syksyllä ikävä sitä tunnetta kun iltaisin ei tarvitse palella vaikka onkin pelkissä shortseissa. Hauskinta tässä on se että oon saanut väriä vasta nyt elokuussa kun eipä oo ollut kelejä saada brunaa :D Tänään siivoilin vaatekaappia ja löysin tämän ihanan rennon paitamekon! Muitakin löytöjä tein kuten tuon laukun kun siivoilin. Ostin sen second hand kaupasta monta vuotta sitten ja taidankin ottaa sen uudelleen käyttöön :)

Skönt att det var ännu idag somrigt och hade inte kallt att gå i enbart klänning och bara ben. Kommer på hösten sakna känslan när man på kvällarna inte behöver frysa i enbart shorts. Roligast med allt är att jag först nu fått färg på kroppen då jag inte har haft chans innan att sola :D Idag städade jag garderoben och hittade denna klänning och väskan. Köpte väskan för många år sedan på second hand butiken och tror jag börjar använda den igen :)
// Shades: Gina Tricot // Dress: Members.com // Bag: Second Hand // Shoes: H&M //

2 kommenttia

 1. Meil on samis lasit! Ihan huippua aikaa oikeestaan just nyt säiden kannalta, koska vielä voi olla paljain säärin, mutta muuten käyttää kivoja bootseja ja neuleita. :) xx

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en vaan saa tarpeekseni noista arskoista :D No sanos muuta!! :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)