7.4.2015

Magazine Behavior


Aina kun istahdan alas lukemaan muotilehtiä, innostun sitä ennen pukeutumaan hauskoihin asuihin ja vedän överit. Tänään päätin että puen päälle paljon leoprinttiä ja teen turbaanin isosta huivista. En tiiä miksi näin käy, ehkä pääsen paremmin muodin tunnelmaan kun itsekin olen pukeutunut erikoisesti :D Parasta on se kun tähän lisää joko hyvää kahvia tai repäisee ja juo esimerkiksi lasin kuplivaa tai viiniä! On se kumma miten muotilehdet pistävät omankin mielikuvituksen laukkaamaan lähes heti ja ideoita tulvii :) Onko teillä rutiineja joita suoritatte kun luette muotilehtiä?


Alltid när jag sätter mig ner för att läsa modetidningar får jag inspirationen att klä på mig roliga outfits och oftast blir det overdose. Idag bestämde jag mig att det blir mycket leomönster och prydde även huvudet med en turban gjord av en stor halsduk. Vet inte varför detta alltid händer men kanske det får mig att suga in all mode bättre då jag själv också är speciellt klädd :D Det bästa är när man har något gott att dricka så som kaffe, ett glas bubbly eller varför inte vin! Det är nog konstigt hur modetidningar får min fantasi att spridas över hela hjärnan och så får jag bra idéer :) Har ni några modetidningsrutiner? 

6 kommenttia

 1. Hahaha I thought it was only me :D Mäkin teen samaa : laitan meikki ja doll up a little bit ennen ku luen muotilehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla että muillakin on samoja tapoja :D

   Poista
 2. Tosi kaunis kuva! Selailin sun blogia vähän pidemmälle ja sulla on kyllä niin ihana persoonallinen tyyli. Muistan kun olit siinä Lady Gaga kilpailussa ja aina sun blogin nähdessä mulla tulee se mieleen. :) xx

  Picture Me

  VastaaPoista
 3. ihana kuva :) noi turbaanit on siistejä! mä luen muotilehtiä yleensä just ennen nukkumaanmenoa sängyssä ja sitten se meneekin siihen etten pääse nukkumaan koska pakko lukea kerralla koko lehti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo toi on kans tuttua hommaa :D

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)