2.11.2014

Dynamite girl


Sain kutsun Diandralta hänen levyjulkkareihin joten keskiviikkona suunnattiin Jonaksen ja Macken kanssa Tavastialle kuuntelemaan uutta levyä. Ehdottomasti yksi Suomen parhaimmista äänistä! Oli kivan vaihteleva ilta, kiitos Diandralle kutsusta! :) Puin päälle blogin kautta saatuun toppiin, vanhoihin nahkahousuihin ja kuviotakkiin. Taisin saada kyllä uuden lempparitopin!

Diandra bjöd mig till hennes release party för nya skivan så drog till Tavastia med Jonas och Macke på onsdag för att lyssna på hennes nya skiva. Hon har nog en av Finlands bästa röster! Var trevligt med en varierande kväll, tack åt Diandra för inbjudan! :) Hade på mig ett nytt linne som jag fått via bloggen, mina gamla läderbyxor och mönsterjacka. Tror linnet blev en ny favorit!


// Jacket: Gina Tricot // Top: Cubus (*gifted) // Pants: H&M // Boots: H&M // Bag: H&M //


4 kommenttia

 1. Oliko hauskaa? (:

  Oot muuten ihan sairaan nätti ja ihana blogi (:

  Millasia neuvoja antaisit tyyppeille jotka on alottamassa bloggausta ja ei tiiä mistä kirjottais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Noora! Oli tosi kivaa :) Voi kiitos ihana!! Mun mielestä on tärkeää miettiä ensin minkä tyyppistä blogia haluaa kirjoittaa. Joten kirjoittaisin ylös pääryhmät jotka sisältyvät blogiin (lifestyle, kauneus, muoti, treeni, sisustus, ruoka jne). On helpompaa kirjoittaa blogia kun on tehnyt hyvän pohjatyön :) Jokainen blogi on uniikki joten on hienoa kun bloggaajan oma juttu näkyy blogissa, oli se sitten kirjoitustapa tai vaikka jokin kiva harrastus! Itse olen aina tykännyt muodista joten tuntui luontevalta kirjoittaa siitä. Sisällön lisäksi on hyvä satsata blogin ulkoasuun ja kuviin! :) Kysy ihmeessä lisää jos mietit jotain!

   Poista
  2. Kiitos paljon ihanista vinkeistä! Eipä mulla oikein muuta kysyttävää ollut (:

   Poista
  3. No kiva että pystyin auttaa :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)