11.9.2013

Black turtleneck dress


Huomenta kaikille! Heräsin jo ennen puolta yheksää joten oonki ehtiny olla hetken hereillä. Tänään lähen takas Helsinkiin kun huomenna on töitä. En oo kauheena ehtiny täällä Kokkolassa asukuvia ottaan kun ei oo ollu kuvajaa mutta eilen otin muutaman kuvan :) Löysin viikko sitten kirpparilta aivan upean turtleneck mekon kahdella eurolla. Tuote oli aivan upouusi ja kaiken lisäks Espritin. Yhdistin sen mustiin nilkkureihin ja mustaan pipoon. Tässä asua! 

God morgon alla! Vaknade redan före halv nio så har hunnit vara uppe en tid redan. Idag åker jag tillbaka till Helsingfors då jag ska jobba imorgon. Har inte hunnit ta outfitbilder i Karleby då jag inte haft någon fotograf men igår tog jag då några :) Hittade för en vecka sedan på loppisen en snygg turtleneck klänning för två euro. Klänningen var helt ny och dessutom Esprit. Kombinerade den med svarta boots och mössa. Här är outfiten! 


Turtleneck dress


// Beanie: Monki // Dress: Second Hand // Boots: H&M //


6 kommenttia

 1. Wow siisti mekko! Ja upee sinä :) ihanaa sä postasit taas oli vaa pakko tulla sanoo kun tykkään sun blogista ihan tajuttomasti. Oot tollai inspiroiva, upea ja positiivinen naisenalku ( ainaki tekstin perusteella) ja sulla kyllä todellakin on "muoti silmää." :) ihanaa kun postaat usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Voi että kiva kuulla!! :)

   Poista
 2. Asiutko nykyään Helsingissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun joo, oon asunu 2008 syksystä lähtien :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)