25.9.2012

Liked by Elin Kling


Ei tarvita paljoa että mut tekee iloiseks. ELIN KLING valitsi mun asun suosikikseen MINOUTFIT.SE sivustolla tuossa viime viikolla ja tämä asia teki mut jälleen tosi iloiseks. Elin on kuitenkin semmonen tyyliesikuva ja on korkeasti arvostettu joten kiitän jälleen tästä tykkäyksestä :) 

Behövs inte mycket för att göra mig glad. ELIN KLING valde min outfit som hennes favorit på webbsidan MINOUTFIT.SE förra veckan och detta gjorde mig igen jätte glad. Elin är trots allt en sådan stilförebild och är väldigt uppskattad så jag tackar massor för detta :) 


Liked by Kling
7 kommenttia

  1. voi vitalis! vähän hieno ''saavutus''. oot kyllä niin ansainnukki ton :)

    VastaaPoista
  2. Hei laitan sulle tähän nyt vielä, kun en oo ollenkaan varma nytten että tuleeko noi mun sähköpostit vai ei sulle, koska oon 2 kertaa jo vastannut tohon sun meiliin, mutta ikinä se ei näy tuolla lähetetyissä... joten en nyt yhtään tiiä onko ne tullu perille vai ei :D :( Niin jos viittisit vastaa vaikka ihan ok- viestillä, että jos oot saanut mun meilit :D !

    VastaaPoista
  3. Hei mulla olis vaan vielä sellasta, että kun oon jo 2 kertaa nyt yrittäny vastaillu sun meiliin, mutta ne ei ikinä näy tuolla lähetetyissä niin en oo nyt yhtään varma onko ne tullu perille vai ei :( :D Joten jos viittisit käydä kurkkaa ja vastaa vaikka ihan ok- viestillä jos niistä jompi kumpi olis vaikka tullut perille :)!

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)