18.7.2012

Päivän Parhaat!Päivän parhaat postaukset / Dagens Bästa inlägg:Tyttöset ANNIINA ja NOORA kirjoittivat molemmat heidän päivästään jonka he viettivät yhdessä tutustuen toisiinsa :) Musta on aivan mahtavaa kuinka ihmiset löytää uusia tuttavuuksia blogimaailman kautta. Kannatan tätä ideaa itse kovasti, aivan huippua :) 

Tjejerna ANNIINA och NOORA skrev båda inlägg om deras dag som de firade tillsammans och gjorde bekantskap :) Jag tycker det är helt super hur människorna hittar nya bekanta via bloggvärlden. Jag håller absolut på denna idé, helt otroligt bra :)


Päivän parhaat asut / Dagens bästa outfits:Päivän parhaat hiukset / Dagens bästa ruffs:Päivän paras julkkiskuva / Dagens bästa kändisbild:


Päivän parhaat inspiskuvat / Dagens bästa inspirationsbilder:11 kommenttia

 1. sulla on tosi kiva ja inspiroiva blogi ja tykkään sun tyylistä, mutta antaisin vähän kritiikkiä :) tää saattaa kuulostaa ehkä vähän hassulta, mutta mun mielestä sä postaat vähän liikaa. oon alkanu huomaamaan, että kun bloggerissa nään että sun blogiin on tullut uusi postaus tulee innostuneen olotilan sijasta sellanen eih taasko uusi postaus -fiilis. sulla on oikeesti kivoja postauksia, mutta silti monta kertaa päivässä alkaa olemaan jo vähän liikaa. ja jos harventaisi vaikka yhteen postaukseen päivässä, tulisi vähän ehkä laadukkaampia postauksia joissa olisi enemmän asiaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan hyvä että jonkun mielestä on liikaa :D ite tuntuu että blogi jää niin tylsäks jos vaan postaan kerran, aivan niinku kukaan ei sit edes huomaa että oon päivittäny :D Sit kun postaan niin eri asioista niin musta ne sopii erillisiin postauksiin ^^ Mut kiva kun sanoit :)

   Poista
 2. Ihana idea tuo tutustuminen uusiin ihmisiin, kannatan! :) uusia tuttavuuksia olisi kiva saada :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin :) On niin paljon hyviä tyyppejä joihin mielelläni tutustuisin :)

   Poista
 3. Love Angelica's hair!

  Great blog! I am now following :)

  Jess from Australia xx

  http://showponyblog.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, me too :) Oh thanks, will check yours too :)

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)