27.4.2012

Biker jacket & transparent dress


Ahh ihanaa kun aurinko paistaa ja alkaa olla taas kunnon kevättä ilmassa :) Ulkona tuuli vaan sen verran voimakas joten asun kuvauksessa oli hauskaa haastetta :D Sain niin kicksejä kun pukeuduin mun biker takkiin, Bikbokin läpikuultavaan mekkoon ja mokkakenkiin, ahh näitä asuja on odotettu koko talven! Tässä onkin päivän asua, mitä mieltä ootte biker takin, mekon ja mokkasiinien kombosta? :) 

Oh skönt när solen skiner och det börjar vara riktigt vårigt igen :) Det blåste ändå ganska mycket idag så fotandet av dagens outfit var roligt utmanande :D Fick sådana kicks när jag klädde mig i min biker jacka, en transparent klänning från Bikbok och mockaskor, ohh man har ju så väntat på sådana outfits hela vintern! Här är dagens outfit, vad tycker ni om biker jacka, klänning och mockaskor kombon? :)


Biker & Transparent
// Sunnies: Seppälä // Jacket: H&M // Dress: BikBok // Belt: H&M // Leggings: Seppälä // Shoes: H&M //


4 kommenttia

 1. Onpas sulla inspiroiva blogi! jään seurailemaan:)

  VastaaPoista
 2. Oi, nätti mekko! :)
  Tosi hauskat aurinkolasit. Voi että, mulla oli samantapaiset ja kaveri lainasi niitä klubi-keikalle; joku ihana nainen heilautti kättään villisti kohti hänen päätään ja lasit napsahti keskeltä poikki :,D

  x Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)