17.3.2012

Pretty in pink


No hyvää päivää kaikille! Eilinen päivä meni tosiaan niin nopeesti kun pyörittiin siellä kaupungilla moonta tuntia   :D Mulla oli tosiaan mukana mun 20€ H&M:n lahjakortti jonka käytin samantien, enhän mä nyt sitä voinu säästää millään :D No pyörittiin H&M trend puolella ja löysin ihanat hopeiset kimaltelevat housut jotka on niin mukavat jalassa! Voin myöhemmin näyttää kuvaa niistä :) Housujen lisäks ostin mineraalipuuterin ja savinaamion joka muuten on niin huippu, jätin epäpuhtauksien päälle yön yli ja nehän oli about lähteny lätkiin kun heräsin, jihuu :D Nyt alan kuitenkin meikata, tässä eilisen asua!

God dag alla! Gårdagen gick så snabbt då vi var på stan i mååånga timmar :D Hade med mig min H&M:s presentkort värt 20€ som jag använde genast, hur skulle jag nu kunna spara den :D Vi var på H&M trend avdelningen och hittade fina glittriga silverbyxor som är så bekväma på! Kan senare visa bild på dem :) Förutom byxorna köpte jag mineralpuder och en lermask som är så toppen, hade lite av lermasken över natten på mina finnar och dem hade typ försvunnit på morgonen, jippie :D Nu skall jag sminka mig, här har ni gårdagens outfit!Pretty in pink

//Cap: H&M// Jacket:H&M // Jumper: BikBok // Top: Gina Tricot // Jeans: Dr Denim // Shoes: Din Sko // Bag: H&M //
  

2 kommenttia

  1. Ihana asu!! <3 Toi pinkki paita ja musta lippis ahh. Kumpa miäki uskaltaisin / osaisin yhdistellä noin upeasti kaikkea, niin kuin sä nainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :) Siitä vaan kokeilemaan eri yhdistelmiä ^^ aluks tietyt yhdistelmät voi tuntua ihan kummallisilta mutta sit ne loksahtaa paikoilleen :)

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)