19.4.2011

Leopard jacket, welcome back!


Hei moi! Nyt on taas yks työpäivä takana ja hyvä fiilis on sillä viihdyn täydellisesti :) Tänää heräsin puol 9 maissa, söin aamiaista, laittauduin ja kävelin töihin ihanassa auringonpaisteessa ja päätin pistää päälle mun leoparditakin, ihanaa pitää sitä taas. Nyt pitäis varmaa  kohta mennä pienelle lenkille ja sit kattoo Salkkarit ja Muodin Huipulle. Mitä ootte ite puuhannu tänää?

Hejsan! Igen är en jobbdag bakom och har det jätte bra där, jag trivs perfekt :) Vaknade idag runt halv 9, åt frukost och fixade mig och gick till arbetet i det härliga solskenet och bestämde mig för att slänga på min fakefurr, härligt att ha den igen. Nu borde jag snart ta mig på en joggingrunda och sedan kolla på Salkkarit och Muodin Huipulle. Vad har ni själv gjort idag?


Leopard jacket

Photobucket


Photobucket
Glasses: Seppälä // Jacket: H&M // Scarf: H&M 
// Jeans: Dr Denim // Boots: Bianco // Bag: Guess


Do you like my outfit?


5 kommenttia

 1. I do, I do, I dooo... :D

  Siisti look! Ja ihanan aurinkoiset ulkokuvat. :)

  VastaaPoista
 2. yees i doo like your outfhit! oot upeen näkönen :)

  VastaaPoista
 3. Terve, Anna! Safarityylisen pukeutumisen vankkumaton kannattaja lähestyy sinua pienen tarinan muodossa. Minna vei minulta ns. sanat suusta. Siisti look! Eräällä ystävättärelläni on myös tuollainen leoparditakki. Minä lähden nyt kahville. Sitä ennen toivotan sinulle oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäistä. PS: Täällä pohjoisessa on myös aurinkoista. Eilen täällä satoi lunta ja räntää...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitoksia paljon ja hyvää pääsiäistä sinnekki :)

  VastaaPoista
 5. hihi, mulla on toi sama leotakki! olin unohtanut sen olemassaolon !

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)